SZEX, SZERELEM

Tippek az első randira

Szerző:
Szabó Anna
A randizás nem könnyű dolog, az első randi pedig egyenesen fájdalmas is lehet. Fontos, hogy mindig önmagadat add, és társaságodban a hapsi is jól érezze magát. Tippjeink segítségével azonban könnyebben veheted az akadályokat.

- Előre szervezd meg, hogyan mész el a randira, és onnan hogyan fogsz hazamenni. Így nem csúszhatnak ki a kezedből a dolgok olyan könnyen. Ha a randi nem alakul jól, bármikor leléphetsz. Mivel nem tudja, hol laksz, a rosszul sikerült randiból nem lesz rémálom, amikor a pasi felbukkan az ajtódban.
- Ne játszd meg magad. Az első randi elég stresszes dolog mindkettőtök számára, és nyilván nem szeretnél csak azért egy olyan randiban ragadni, amit nem élvezel, mert úgy érzed, hogy végig kell játszanod a szerepedet. Tegyél meg mindent azért, hogy nyugodt és magabiztos legyél, és mutasd meg neki, hogy ki vagy valójában.
- Semmi olyat ne vegyél fel, amit nem érzel kényelmesnek. Ez a nagy színház továbbfejlesztett változata. Az első benyomás nagyon fontos, és ha nem érzed magad jól abban, amit viselsz, akkor az már nem is te vagy. Az első randi anélkül is elég rossz, hogy percenként a ruha szegélyét kelljen lehúzgálnod, vagy alig kapnál levegőt, mert szorít az öv.
- Mondd el a pasinak, hová fogtok menni. A pasi így sokkal nyugodtabb lesz, mint akkor lenne, ha fogalma sem lenne arról, mi vár rá. Gondolj arra, hányszor érezted magad túl- vagy alulöltözöttnek, és ez mennyire elszívta az önbizalmad.
- Ne csak magadról beszélj. Persze, te vagy a világon a legérdekesebb ember, és neked van a legérdekesebb életed, de nem így van ez mindenkivel? Azok a legérdekesebb beszélgetőpartnerek, akik nem csak magukról beszélnek, hanem kérdéseket is tesznek fel másokról.
- Ne felejts el szájvizet használni indulás előtt. Annyira kézenfekvő, de sokan el szokták felejteni. Szájvíz híján egy mentolos rágógumi is megteszi.
- Ha enni mentek valahova, próbáld előre eldönteni, hogy mit fogsz rendelni. Ne rendelj nehezen ehető ételeket, bármilyen jól is készítik azon a helyen, mert ha úgy kell enned, mint egy malacnak, akkor elkenődik a sminket, leeszed magad, és egész este azon fog járni az agyad, hogy milyen piszkosnak érzed magad.
- Ne felejtsd el, hogy nem a pszichológusnál vagy. Ha az expasidról, az exférjedről, vagy a csúnya válásodról beszélsz, még akkor is szánalmasnak fogsz tűnni, ha te vagy a legintelligensebb ember a világon. Ha pedig a pasit kérdésekkel bombázod a volt nőiről, az nyomulósnak és tolakodónak tűnik. Inkább könnyed témákról csevegjetek.
- Amikor eldöntöd, hogy hova fogtok menni, vedd figyelembe, hogy kivel is mész. Ha például vegetáriánus a pasi, akkor ne vidd olyan étterembe, ahol annyi húst lehet enni, amennyit csak bír a vendég, de ez fordítva is igaz: ha imádja a húst, akkor ne próbáld elcipelni egy vegetáriánus étterembe.
- Legyél udvarias és figyelmes, nem számít, mennyire unalmas a pasi. Nincs annál rosszabb, mint amikor állandóan másfelé néz az, akivel randizol, vagy elkezd nevetni, amikor a nagymamád temetéséről beszélsz.
- Végül, de nem utolsósorban: érezd jól magad, és légy önmagad!
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL