SZEX, SZERELEM

Szeretkezési pozitúrák IV. rész

Szerző:
Szabó Anna
A hátulról való behatolás – vagy kutyapóz – népszerűvé vált az évek során, talán azért, mert kicsit úgy érzed, mintha rosszalkodnál. A behatolás ilyenkor nagyon mély lehet, és a nő teste annyira meg van hajolva, hogy a hímvessző lökései ingerelhetik a G-pontot is.

Attól függően, hogy mennyire vagy meghajolva és a férfi milyen gyorsan mozog, a heregolyói a vaginádhoz csapódhatnak, ami nagyon izgató tud lenni. A csiklót ilyenkor mindkét ember tudja ingerelni.
A férfi lenyúlhat és dörzsölheti a csiklódat, vagy ha jobban szeretnéd, akkor te is lenyúlhatsz és dörzsölheted a csiklódat. Ilyenkor ideális vibrátort használni a csikló ingerlésére, mert könnyen elég hely van neki.
Ha kellemetlenül érzed magad attól a tudattól, hogy a párod előtt vibrátort használj, ez a pozitúra a legjobb ahhoz, hogy mégis elkezdd, mert a pasi ilyenkor nem bámul le rád állandóan. Ha terhes vagy, akkor is próbáld ki ezt a pozitúrát, mert kényelmesebb, mint a misszionárius póz.

Más előnyei is vannak ennek a póznak: te tehetetlennek érezheted magad, a párod pedig dominánsnak érezheti magát, ami extra izgalmat nyújthat mindkettőtöknek, vagy akár rossz kislánynak is érezheted magad, amiért a pasid hátulról hatol beléd, miközben látja a végbélnyílásodat – ezek a gondolatok nagyon izgatók tudnak lenni.
Lehet, hogy úgy érzed, hogy ebben a pózban nincsen intimitás, mert nem nézed a partneredre, nem alakítasz ki vele személyes, intim kapcsolatot, márpedig az nagyon fontos. De gondolj erre inkább úgy, hogy egy kicsit önző vagy, engedd el magad és élvezd a gyönyört. Ha az intimitás mégis nagyon fontos neked, akkor próbáljátok ki az oldalatokon feküdve, olyankor közelebb vagytok egymáshoz.
Lehet, hogy zavarni fog, hogy a párod megaláz azzal, hogy hátulról hatol beléd, de gondolj arra, hogy nem feltétlenül neki kell irányítania. Próbáljátok ki azt, hogy ő mozdulatlan, és te vagy az, aki mozog – gondolj arra, amikor te vagy felül, ez is ahhoz hasonló.
Lehet, hogy fájdalmas és/vagy kényelmetlen lesz, mert a párod hímvesszője a méhednek vagy a méhnyakadnak ütközik minden egyes mozdulatnál. Ha ez a helyzet, akkor szólj neki, hogy ne hatoljon beléd annyira mélyen.

Variálhatjátok a pózt, ha mindketten álltok, vagy ha az oldalatokra feküdtök – ilyenkor az alul lévő lábadat a lábai közé rakhatod, így nagyobb biztonságban érezheted magad.
Azt is kipróbálhatjátok, hogy te a padlón térdelsz, a felsőtestedet pedig az ágyra hajtod. A talicska pózban a férfi felemeli a nő lábait, miközben a nő egy szék háttámlájába kapaszkodik, a karjait pedig a szék ülésén nyugtatja.
Egyszer ezt is próbáld ki, miután beléd hatolt: rakd össze a lábaidat, és lassan, gyengéden szorítsd össze őket. Ez mindkettőtöknek nagyon izgató lesz, csak arra vigyázz, hogy akkor csináld ezt, amikor már beléd hatolt a párod, és csak nagyon gyengéden szorítsd.
Mivel a férfiaknak sokat számít a látvány, rendezz a párodnak egy kis show-t. Egyenesedj fel és dőlj neki. Paskold a feneked, ragadd meg a melleidet. Ha hátra tudsz kicsit fordulni és el tudod érni a heréit, akkor ragadd meg őket, de csak finoman.
Mindenképpen próbáljátok ki ezt a pózt, nagyon fogjátok élvezni!
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL