PASISZEMMEL

Mi kell a nőnek Pasiszemmel?

Szerző:
Szabó Anna
Pontosabban: miről hisszük azt, hogy kell a nőnek? Legnagyobb bánatotokra nem lehet mindegyikünk Mel Gibson, ugyanakkor mindannyian szeretnénk tudni, hogy mi jár a fejetekben. Erről előzetes elképzeléseink is vannak – amik jó része persze téves.

 

Képzeljétek a helyünkbe magatokat: még Ti sem tudjátok, hogy mit akartok! Ezek után hogyan lenne lehetséges, hogy egy olyan egyszerű teremtmény, mint a férfi, megértse és felfogja, hogy a nők mit szeretnének az élettől. De hát ezért vagyunk mi a teremtés koronái: elébe megyünk a dolgoknak. Ahogy már sokszor leírtam: tévhit, hogy csak Ti agyaltok szanaszét mindent. Mi is rengeteg elméletet legyártunk előre magunknak. Így többek között egészen konkrét elképzeléseink vannak arról is, hogy mire vágynak a nők. Ezek aztán elég erőteljesen kihatnak a viselkedésünkre és a közeledésünkre. Nem állítom, hogy minden esetben totálisan bakot lövünk, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy néha csak mi gondoljuk azt, hogy az a bizonyos valami nélkülözhetetlen a gyengédebbik nem mindennapjaiból. És hogy mik ezek a bizonyos valamik? Már sorolom is őket.

 

A biztonsági öveket kérjük becsatolni!

Ez olyasmi, amit álmunkból felkeltve is tudunk. Mit akar egy nő mindennél jobban? Naná, hogy biztonságot! Mivel a Pasiagy gyakorlatias, ezért a kicsinyke univerzumunkban különbséget teszünk kétféle biztonság között. Az első a tényleges, fizikai jelenlétünk jelentette, a másik pedig az anyagi. Elméletileg az elsőt könnyebb megadni szívünk kicsiny virágszálának, csak hát annyi köztünk a megbízhatatlan tróger, hogy már-már elérhetőbbnek tűnik, hogy kistalicskán toljuk haza a dohányt. Persze, tudom én: nem számít a pénz – ezt előszeretettel mondjátok, Hölgyeim. Mi viszont úgy vagyunk vele: azért nem árt, ha van. Márpedig üres zsebbel elég problémás csajozni. Már csak az önbecsülésünk miatt is. Igaz, ettől még lehetünk jó partneretek: lyukas bukszával is betölthetjük a védőbástya szerepét. De azért tényleg nem baj, ha ennek a bástyának vastag a bélése.

 

Vadromantika – vagy maradjon csak a vad?

A második pontról a hülye filmek tehetnek: gyertyafény, vacsora, keringő, szétdobált ruhadarabok, szeretkezés a holdfényben, lehetőleg a tengerparton. Pasifejjel azt hisszük, a nőknek mindig a romantika kell. Pedig egy frászt! Gyorsan megtanuljuk, hogy néhanap elkél a figyelmesség és a megkülönböztető kedvesség, de statisztikáim arról árulkodnak, hogy egy helyszínen nem ragaszkodtok ehhez: a hálószobában. Mese habbal, hogy a nők a visszafogott, finom szexet szeretik! Még ha úgy is indul az együttlét, a végére általában elszabadulnak az ösztönök, és Ti csak öntitek bőszen az olajat a tűzre. Valljuk be: azért vagytok oda, ha képesek vagyunk hozni a kemény, határozott férfit. Aki tudja, mit akar, és el is veszi. De mindezt azért úgy teszi, hogy közben nem feledkezik meg a partneréről sem. Vagy legalább néha nem feledkezik meg róla…

 

Muszklik és méretek

Kétségbeesetten próbáljuk magunkat vonzó férfiként feltüntetni, ám sok esetben ez csak álca: akárcsak a legtöbb nő, mi is elégedetlenek vagyunk a külsőnkkel. Nem vagyunk tisztában az erényeinkkel, és jobban szeretnénk arra a haverra hasonlítani, akinek a hasa kockás, mint az abrosz, a pénisze nagysága mellett pedig a vonalzó is elsírja magát. Igen, elég gyakran azt hisszük, hogy nektek csak az izmos, méretes hímek kellenek. Nagy szerencsénkre vagytok annyira Tündérek, hogy elég sok mindenkit beengedtek a játszóteretekre. Legyünk igényesek, adjunk magunkra, de azért nem csak modelleknek és testépítőknek van esélye nálatok. Fontos számotokra a humor, az intelligencia, a képesség a beszélgetésre, a figyelmesség, no és belejátszik az összképbe az is, hogy mit tudunk nyújtani az ágyban. Cserébe mi is jófejek vagyunk, hiszen nálunk sem kizárólag a bombanők rúghatnak labdába.

 

Íme, az ajándékod: egy franciakulcs!

Mint ahogy közületek sem ért mindenki a főzéshez, úgy köztünk is vannak olyanok, akik inkább csak az állukat simogatják, mikor csavarozni vagy fúrni kellene. Azt képzeljük, hogy olyan pasira vágytok, aki egymaga megtestesít egy villany- és vízszerelőt, egy asztalost és egy informatikust. Sajnos ritka, hogy egyetlen férfiban ennyi kiváló képesség egyszerre halmozódjon fel. De ismét szerencsénk van: sokszor már azért is hihetetlenül hálásak vagytok, ha kicserélünk egy villanykörtét, vagy összekötjük a DVD lejátszót a tévével. Meg aztán manapság sok csaj valóságos IT szakember, így ők telepítenek és konfigurálnak, amíg mi a piacon próbáljuk meg kitalálni, vajon hogyan is nézhet ki egy fej zeller. A hangsúly itt is az elfogadáson van. A tanulási szándékunkat azért nagyon tudjátok díjazni, mi pedig büszkén trappolunk majd oda hozzátok, mikor rájövünk, hogy a kalapács melyik részével kell nekiesni a szegnek.

 

Gyerek még az idő, ne siessünk…

Azt hiszem, elérkeztünk a Pasiszemmel legkényesebb ponthoz: a gyerekvállaláshoz. Hát, ez valami olyasmi, ami a legtöbbeteknek kell. És itt nincs kifogás, kompenzálás, kihátrálás, mellébeszélés. Hölgyeim, legtöbbetek számára nincs nagyobb öröm az életben egy kis manó világrahozatalánál. Erre az örömre pedig nagyon kevesetek nem vágyik. Mint mindannyian láthatjátok: mi azért óvatosabban közelítünk ehhez a kérdéshez. Ám hiába szeretnénk húzni az időt, előbb-utóbb el kell kezdeni tervezgetni a gyerekszoba berendezését. Ennyi, nincs mit tenni. Baromi nagy mákunk van, hogy manapság Ti is előbb karriert akartok építeni, utazni és megélni a fiatalságotokat; így jó esetben az évek alatt talán nekünk is benő a fejünk lágya, és közös akarattal vágunk bele a bambino-projektbe. Vagy próbálhatunk meggyőzni Titeket, hogy jól megleszünk mi kettecskén is. Hiszen ki tudná nálunk jobban, hogy mi kell a nőknek?

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL