Tudjuk, nem mindenki rajong a levesekért, sőt, azt is, hogy sokan ördöngösségnek tartják annak elkészítését. Azonban hihetetlenül sokféle variációja létezik, gondolj csak bele, szinte nincs olyan ehető dolog a világon, amiből ne készítenének ilyen ételt. Ráadásul élettani hatása is nagyon kedvező – többek között, ha nem főzöd agyon, hanem roppanósan hagyod benne a zöldségeket, akkor még C-vitamin tartalmát is megőrizheted!
Kattints a képekre a receptekért!
Csirkehúsleves spagettitésztával »
***
***
***
***
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK