ANGYALISKOLA

Halottak napja - szóljon az élők szeretetéről is!

Szerző:
Szabó Anna
Gyarló emberi világunkban mindent kézzelfogható mértékekkel mérünk. Tudni akarjuk a dolgok súlyát, értékét. Paraméterekkel határozzuk meg a minket, körülvevő világot. De lélekben van egy kapocs egy anyagtalan világ felé, ahol angyalaink huncut mosollyal, elnézően legyintenek botladozásaink láttán.

 

Hiszen a legfontosabb dolgok, amit az élettől, egymástól kaphatunk, mérhetetlenek és megfizethetetlenek. Elérkezett az év legszomorúbb napja… Írtunk már az elengedésről, a bánatról és a mérhetetlen hiányérzetről, amit ez a nap képvisel. De nagyon igaz és nagyon bölcs az a mondás, miszerint „Az öröm és a bánat egy napon született!” Igen, csak azok után bánkódunk, akik egykoron örömeink forrásai voltak, és mi utánunk is azok fognak bánkódni, akiknek most teljesen természetes, hogy a telefonunk 24 órában be van kapcsolva – csak nekik!

A gyász napja nem csak arra világít rá, milyen tragédia elveszítenünk egymást, arra is rá kell, hogy mutasson, milyen szerencsések vagyunk, hogy itt lehetünk egymásnak. Milyen Isteni csoda az élet minden apró öröme, egy érintés… egy mosoly… egy nyíló virág… de akár egy könnycsepp is, ha az az öröm tövéről fakad! Szerencsések azok, akik szívében természetes ez a harmónia, akiknek a boldogságra törekvés a lelkébe van kódolva. Nekik ez a nap nem a gyász, nem a bűntudat vagy a lelki ismeret furdalás napja… csupán a csendes emlékezésé. Ők azok, akik nem féltek kezet nyújtani, megölelni, elmondani szeretteiknek azt, amit éreztek. Ők azok, akiknek nem volt teher gondoskodni azokról, akiket szerettek.

Az otthon melege és biztonsága

Bizony, a legapróbbnak tűnő dolgok a legnemesebbek, és a legnehezebbek, de ezeknek van a legnagyobb jutalmuk az életben. Sokunknak okoz nehézséget, hogy egy olyan világban élünk, ahol az önkifejezés és az önértékelés sokkal fontosabb az önzetlenségnél. Vajon megtalálható, járható az arany középút? Lehetünk egyszerre önzetlenek, sikeresek, és boldogok? A válasz, mint oly sokszor, most is angyalszárnyakon érkezik! A belső nyugalom megteremtéséhez kell egy kiegyensúlyozott légkörrel bíró, szeretetteljes otthon, ahol jó együtt lenni, ahol önmagunk lehetünk, és ezt taníthatjuk szeretteinknek is.

Ha tanácstalan vagy, kérj segítséget!

Ebben Deusel angyal lehet a segítségünkre. Életünk szerves része ő, akár tudjuk, akár nem, ő az, aki életünk első pillanataitól óvja a családi fészek melegét. Meditációid, imáid során kérj tőle útmutatást és otthonod olyan lesz, mint egy szeretettel feltöltött oázis, ahova rokonok, barátok szívesen mennek megpihenni, feltöltődni, így az ő boldogságuk visszasugárzik rád és erőt ad neked. Ne feledd, sok mindennek jóval nagyobb jelentősége van az életben, mintsem azt gondolnánk. Egy finom kávé, egy szelet sütemény, ha pár jó szóval társul, nem csak táplálék a testnek, de balzsam a léleknek is! Merj önzetlen lenni és megadni azt a pluszt szeretteidnek, amitől te leszel számukra a földre szállt angyalok egyike.


Amikor olyan problémákkal állnak eléd, amiben magad is tanácstalan lennél, hívd Hestiel angyalt segítségül. Ő a konfliktusok elrendezésének mestere. Amikor borotva élen táncolsz, és nem tudod, kinek is adj igazat, kérd meg, világítson rá a konfliktus gyökerére, és okosan tereld a kérdezőt a helyes döntés felé. Nem kis felelősség tanáccsal szolgálni, hiszen annak következményeit szeretteid viselik majd. Hestiel magasabbról lát rá a problémára, bölcs következtetései sokat fognak segíteni!

A legtöbb odafigyelést életünk párja igényli

Ő az, aki a reggeli felkeléstől kezdve, mindig tud kérdezni, kérni valamit, ami csak arra jó, hogy kizökkentsen a nyugalmunkból. Hiszen miért nekem kell tudni, hol van az ő zoknija? Miért nekem kell tudni, hova tette a kulcsát? Miért nekem kell utána szaladni, hogy itthon hagyta a mobilját? Miért? Mert ő az, akihez jó oda bújni, ha dörög az ég, mert ő vigasztal, ha eltörik a mécses, és mert ő az, aki velünk virraszt, ha táborban van a gyerek, és csak ő tudja, mennyire hiányzik. Ezért ápoljunk szoros kapcsolatot Simiel angyallal, aki mindent tud arról, hogyan tegyük gördülékennyé a nehéz pillanatokat, hogy minél tovább élvezhessük a boldog családi fészek melegét. Annak a fészeknek a melegét, ahová borús napokon hazatérünk feltöltődni, ahová az év legszomorúbb napján hazatérünk, és azt kívánjuk, nyíljon az ajtó és lépjenek be rajta azok, akiket a legjobban szeretünk!

Ne feledd, fordulj, bizalommal segítő angyalaid felé! Kérd a segítségüket, de mindig pontosan fogalmazz! Ha beteljesültek vágyaid, vagy felismerted a neked küldött jelet, akkor állj meg egy pillanatra, és gondolj rájuk szeretettel, köszönd meg a segítségüket! És ne feledd, segíts te is, ha teheted!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL