UTAZÁS

3 varázslatos síparadicsom a hó birodalmában, Ausztriában

Szerző:
Szabó Anna
Belefáradtál a borongós őszi hétköznapokba? Arról ábrándozol, hogy mikor húzhatod már fel a síléceket és száguldhatsz újra a meredek lejtőkön? Ne aggódj, van megoldás: utazás, téli sportok és gasztronómiai kalandok várnak rád a mesés Ausztriában.

 

A harapnivalóan friss alpesi levegő, a síelés vagy boardozás okozta adrenalin bomba és a hó birodalmának elbűvölő látványa garantálja a csodás havas élményeket és a testi-lelki újjászületést. Összegyűjtöttünk Neked három varázslatos osztrák síparadicsomot, ahol kipihenheted az őszi depressziót, sőt újjászületve, hódításra készen, kisimult arccal térhetsz vissza a mindennapokba.



Magyar kedvenc: Murau, a boardos paradicsom

Imádsz snowboardozni? Akkor irány Murau! Széles, tökéletesen karbantartott, hóbiztos pályáinak köszönhetően minden évben itt rendezik meg a Snowboard Magyar Bajnokságot. Murau lejtőin te is profi versenyzőnek érezheted magad: kiépített tubing aréna, trambulin és folyamatosan működő versenypályák gondoskodnak erről.

Ha a gyerkőcöket sem hagynád otthon, akkor is jó választás: a kellemes, gyerekek számára is ideális pályák, és a rendkívül jól felszerelt, modern funpark a kezdőktől egészen a haladó síelőkig, mindenki számára tud élményekkel szolgálni. Sőt ez a síterep akár pár óra alatt kényelmesen elérhető Magyarországról.


Családi síélmény a Mölltali-gleccseren

Karintia legmagasabban fekvő, egyetlen gleccsersíterepe egyedülálló népszerűségnek örvend a családosok körében. Nem is csoda, hiszen a változatos pályák és programok minden generáció igényeit kielégítik: széles terepek várják a kezdőket és mesés kalandok a carvingosokat.

A kedvező, családi ajánlatok pedig már csak hab a tortán: itt pl. a gyerekek 18 év alatt is szuper áron, gyermektarifával síelhetnek. Nézd meg, milyen családi akciókat tartogat még számodra Mölltal!


Salzburg: kultúra és síelés egyszerre

Ha a téli sportok mellett egy kis kulturális feltöltődésre vágysz, akkor a csodálatos Mozart-város, Salzburg a neked való hely. A varázslatos adventi időszakban, forralt bort szürcsölgetve itt egy valódi mesevilágba csöppenhetünk: az ismert látnivalók mellett különleges hangulatot árasztanak a hagyományőrző karácsonyi vásárok és adventi koncertek.

Ráadásul, innen közvetlen és ingyenes autóbuszjárat közlekedik Ausztria legnagyobb síparadicsomába, Flachauba. A látványos és széles sípályák ezernyi téli élménnyel várnak!


Kedvet kaptál egy kis téli mókához? Játssz és nyerj!
Részletek itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL