UTAZÁS

Tél? Svájc, természetesen

Szerző:
Szabó Anna
Téli tippek a svájci Alpok négyezer méter feletti hegycsúcsaira

 

Téli Tippek Svájcra

A svájci Alpok 48 négyezer méter feletti hegycsúcsával, a 2800 méter tengerszint feletti magasságban elterülő 29 síterepével és számos csodálatos pályájával várja vendégeit. A síoktatók úgy ismerik a hegyeket, mint a tenyerüket, és minden bizonnyal az Ön számára is tudnak érdekességekkel szolgálni, mert ők tudják igazán, hogy milyen a tél Svájcban.


Wallis - Szórakozás és sport a legjobb pályákon

Wallis – ahol a téli sportok űzésére alkalmas terepek 1500 méter tengerszint feletti magasságban találhatóak, garantáltan hóbiztosak – a tél szerelmeseinek első számú úti célja.

A világhírű síterepek, mint például a Zermatt, a Saas-Fee, a 4 Vallées és a Portes du Soleil vitathatatlanul a téli sportok legkedveltebb helyszínei közé tartoznak. A hóborította erdőkben tett idilli túra, vagy az Alpok magaslati tájainak hótalppal történő felfedezése garantálja, hogy lelke és elméje végtelen nyugalomra lel. Ehhez jönnek még az első osztályú wellness oázisok és kulináris finomságok, és már össze is állt a felejthetetlen téli vakáció receptje.


Kép forrása: Svájc Turizmus, Les Diablerets, Genf Region

Interlaken, a téli tündérmese

Három könnyen elérhető, első osztályú sírégió, pihentető vagy akár lendületes szánkózás és hótalpas túrák, adrenalin bombaként ható téli siklóernyőzés és változatos eseménynaptár: ez mind Interlaken, ahol a téli álmok valóra válnak. Az üdülőhely ideális kiindulópont a Jungfrau sírégióba tett kirándulásokhoz. Niederhorn, Beatenberg és Axalp csendesebb síközpontjai különösen családok számára ideális választás. Újhold idején tett hótalpas vagy kutyaszános túránkat fejezzük be ízletes sajt fondüvel! A pálya mellett rusztikus fogadók és hívogató bárok síelés után is kellemes kikapcsolódást nyújtanak.

Téli ajánlatok a Vista és a Neckermann utazási irodák programjaiból a MySwitzerland.com oldalon tekinthető meg.

A SWISS ajánlata a téli sportok szerelmeseinek: 1 pár sífelszerelés szállítása feladott csomagként ingyenes!

Információ, tanácsadás és foglalás – munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére:

Svájc Turizmus
00800 100 200 30 (ingyenes)*
info@myswitzerland.com
MySwitzerland.com
* Helyi tarifa felszámításra kerülhet


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL