FÉSZEK

Őszi dekoráció a természet kincseiből

Szerző:
Szabó Anna
Elég néhány színes falevél, őszi termés és máris készen van a mutatós dekoráció! Persze, mi más szabhatna határt az alkotásoknak, mint saját kreativitásunk? Ehhez mutatunk be most néhány ötletet.

 

Levelekkel

Dús lombkoszorút kis költségvetésből is készíthetsz, ráadásul jó eséllyel tartósabb lesz hagyományos társainál. Kartonpapírból vágd ki a mintát, amit aztán egy vékonyabb szövetdarabbal vonj be, és rögzíts. A szövet lehetőség szerint olyan legyen, amin át tudod bökni a leveleket, amit aztán a végén csak rögzítened kell, hogy ne hulljon ki.

***

 

Tökök, gombok

Díszítsd fel a bejáratot vagy az ahhoz vezető utat mutatós tökökkel. Néhány nagyobb darabot fonj körbe textillel, amit még díszíthetsz rátétekkel, pl. a képen látható módon gombokkal.

***

 

Díszes faág

Őszies színekbe öltöztetni egy faágat, mi sem lehet ennél egyszerűbb. Legyen nálad elég zsineg, ragasztó és egy olló, valamint ha van maradék fonalad, netán színes szalvétád nyert ügyed van.

***

 

Használd ki a tökadta lehetőséget

Azért rajongunk annyira a tökökért, mert hihetetlenül változatosak – legyen szó színről vagy formáról. Elég őket egymás mellé halmoznod, és már kész a szoba dísze.

***

 

Kivág, beilleszt

Van az a fajta hófehér tök, mely sima héjával szabályosan hívogat, hogy díszítsd fel. Mély, sötét színű és világos levelek felragasztva is remekül mutatnak, csak arra figyelj, hogy 2-3 árnyalatnál többet ne használj.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL