SZEX, SZERELEM

Négy tuti tipp az élvezetes anális szexhez

Szerző:
Szabó Anna
A pasid állandóan zaklat, hogy kipróbálná? Valóban élvezetes, és izgató tud lenni, de egyáltalán nem mindegy, hogy állsz neki. Tippjeink segítségével megtudhatod, hogy mire kell odafigyelni, és mi az, ami nagyon fontos...
Első tipp: Játsszatok biztonságosan

Az anális szexre vonatkozó biztonsági szabályokat komolyan kell venni, és mindig szem előtt kell őket tartani.

Először is ha valami hozzáért a végbélnyíláshoz, akkor az semmi mást nem érinthet meg. Soha, de soha ne rakjátok be a hímvesszőt a vaginába, ha az előtte a végbélnyílásban volt – ez komoly fertőzésekhez és egyéb bonyodalmakhoz vezethet. Mindenféle anális játék után azonnal óvszert kell cserélni és alaposan meg kell mosni az érintett testrészeket.

A szexuális úton terjedő betegségeket – AIDS, herpesz, szemölcsök a nemi szerveken, szifilisz, gonorrhoea – az anális szex közben is el lehet kapni, ezért mindig használjatok óvszert, nem éri meg kockáztatni.


Második tipp: Síkosítsatok

Az egyik legfontosabb dolog, amit nem szabad elfelejteni az anális szexszel kapcsolatban: a vaginával ellentétben a végbél nem síkosítja önmagát, ezért ezt nektek kell megtennetek. Minél több síkosítót használtok, annál jobb lesz az érzés. Az első behatolás így sokkal könnyebb lesz, a nő számára pedig sokkal kevésbé lesz fájdalmas, és így az egész élmény sokkal kellemesebb lesz mindkettőtök számára. A lényeg az, hogy jó sok síkosítót használjatok!

Erősen ajánlott a kicsit drágább, víz alapú síkosítók használata, mert az olaj alapúak, mint például a vazelin, lebontják az óvszer anyagát, ami így használhatatlan lesz. Lehet kapni síkosított óvszereket is, de ezeken nincs annyi síkosító, amennyi az anális szexhez ajánlott lenne.

Olyan síkosítókat is lehet kapni, amelyek érzéstelenítőt is tartalmaznak, hogy a nő ne érezzen semmiféle fájdalmat. Ezek használatát nem igazán javasoljuk, mert a tested a fájdalommal tudatja azt, ha valami nem jó neki. Ha fájdalmat érzel az anális szex közben, akkor inkább a probléma gyökerét kell megoldanod, nem pedig érzéstelenítened magad, hogy könnyebben el tudd viselni a szexet.


Harmadik tipp: Kezdjétek valami kicsivel

A hímvessző túl nagy ahhoz, hogy először azt rakjátok a fenekedbe. Kezdjétek valami kisebb dologgal, aztán egyre nagyobbakkal folytassátok. Az ujjak például nagyszerűek a kezdéshez. Először csak egy ujjat dugjatok be, aztán kettőt, és így hozzá fogsz szokni az anális behatolás érzéséhez. Ha orális szex közben csináljátok, még izgatóbb lesz. Ügyeljetek arra, hogy a pasid körme jól le legyen vágva, ne felejtsetek el síkosítani, és akár gumikesztyűt is használhattok.

Amikor már megszoktad a partnered ujját, áttérhettek az apróbb műfütyikre. A műfütyiket mindenféle méretben és formában lehet kapni; az a legjobb, ha együtt mentek el vásárolni. Az a legbiztonságosabb, ha óvszert húztok a műfütyire, nem dugjátok be a vaginádba, és használat után rögtön alaposan lemossátok.


Negyedik tipp: Tisztítsátok meg az utat

Az anális szexet akkor jó kipróbálni, ha megfelelő a bélműködésed, különben a partnered ürülékkel találkozhat. Parancsra nem könnyű üríteni, és nem is egészséges, ha erőlködsz. A rostban dús étrend sokat segíthet a dolgokon, és még egészségesebb is leszel tőle.

Persze ha gyorsan kell kiüríteni a dolgokat, akkor vegyél beöntést a gyógyszertárban. Vannak nők, akik ezt a módszert nem alkalmazzák, mert a beöntés növelheti az anális szex közben fellépő irritációt. Ha ezt az utat akarod járni, az a legjobb, ha szex előtt pár órával használod a beöntést, nem pedig közvetlenül az aktus előtt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL