SZÓRAKOZÁS

Kinek mit jelent a Születésnap?

Szerző:
Szabó Anna
Idén 10 éves a budaörsi Kika áruház, nagyszabású ünneplést is tervez, amire minden kedves családot szeretettel vár! Mindkét nap mese kvízekkel, Kika 5 próbával és Tombolával, valamint gyermekeknek szóló fellépőkkel várja kedves vendégeit: szombaton az Apacuka Együttes, vasárnap pedig a 100 Folk Celsius együttes játszik élőben!

 

Talán az idő előre haladtával egyre kevésbé érezzük fontosnak, hogy megemlékezzünk születésnapjainkról: egy évvel ismét öregebbek lettünk. Vagy mégsem? Csomor Csilla színművésznő –aki a budaörsi Kika Születésnapi hétvégéjére szintén kilátogat, és izgalmas szerepet is kap- így vélekedik a témáról: „Gyermekként mindig nagy öröm és várakozás előzte meg a születésnapjaimat. Téli gyerek vagyok, a karácsonyi kiköltekezések után talán nem a legszerencsésebb idő egy szülinap megtartására, mégis, mivel a szüleim, a családom, barátaim mindig nagyon szerettek, igazán felejthetetlenné tették ezeket az alkalmakat. Felnőtt koromban a 40. születésnapom megünneplése igen emlékezetesre sikerült, nagyszabású bulival ünnepeltünk. Viszont se előtte, se azóta nem foglalkozom igazán a kérdéssel.”

Kíváncsiak voltunk Keleti Andrea meglátásaira is, hiszen férjével már egész máshogyan ünnepelhetik a születésnapokat, mióta két gyermekük is megszületett: „Egy ember életében más jelentőséggel bír a születésnap, ameddig ő gyermek, majd mikor már gyermekei születtek. Mi ilyenkor egy picit jobban kényeztetjük őket, ami elsősorban nem az óriási felhajtásban merül ki, sokkal inkább, hogy e jeles alkalmakkor egy kicsit megállunk, kerítünk időt az ünnepi tervezgetésre. Bevallom, ezt az állapotot szeretem leginkább a nagy ünnepeinkkor is, karácsonykor, húsvétkor, hogy lassíthatunk.”

Az ünnep, főként a születésnap nem csak mi emberek, hanem akár egy létesítmény életében is nagyon nagy szerepet játszik, főként, ha kerek az évforduló! A budaörsi Kika áruház 10 éves idén, így hatalmas ünneplés készülődik az áruházon belül október 26-án és 27-én! Egész hétvégén arcfestés, lufihajtogatás, Kika 5 próba – itt mindenki nyer!- várja egész nap a gyerekeket, és a felnőttek is kicsit gyereknek érezhetik magukat: érkezik a Kika Tombola értékes nyereményekért a Telekom jóvoltából, aki az esemény egyik fő támogatója és szintén helyszíni aktivitásokkal, ajánlatokkal várja a Kika látogatóit. Egy nap többször is lesz sorsolás, így érdemes minél több időt tölteni a hétvégén az áruházban. Október 26-án, szombaton 16 órától az Apacuka Együttest hallhatjuk, október 27-én, másnap 16 órától pedig a legendás 100 Folk Celsius zenekar ad egy órás koncertet!

Mindezek mellett október 26-án, szombaton Oravecz Nóra, Magyarország No.1 bloggere is kilátogat a helyszínre, ahol Összekötve című nagysikerű regényét dedikálja. Szintén szombaton a Starlight Dance Company hip-hop dance bemutatóját csodálhatjuk meg. A Pink Lemon Fashion standján nagyon kreatív és eredeti pólókat, párnákat nyomtathatunk magunknak, további kiállítók: Budaörsi Városi uszoda, Okosgyerekek.hu és nem utolsó sorban az esemény egyik fő támogatója: a Csodák Palotája! Aki elhozza nekünk legszínesebb logikai és fejtörő óriásjátékait, napi két alkalommal izgalmas Fizika show-t is láthatunk tőlük a színpadon, valamint csemetéink kaleidoszkópot és rakétát is készíthetnek a Csodák Palotája segítségével.

Magáért beszél ez a sok-sok fergeteges program: látogassunk el hát a budaörsi Kika áruház 10. Születésnapi Hétvégéjére október 26-27-én 10.00-18.00-ig, szeretettel várnak minket, hogy együtt ünnepeljünk! A rendezvény minden programja és a koncertek is ingyenesek. Bővebb információ a hétvége kapcsán: http://www.kika.com/hu/aktualis/ .

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL