Aprók, viccesek és nagyon pattognak: A GumiPofik megérkeztek!

 

„A vásárlás mellé ajándék jár”. Nem nagyon csodálkozunk ma már ezen. A gyerekmenü mellé játék figura, a magazin mellé termékminta, a sminkkészlet mellé pedig utazó-fésűt is kapunk. Rengeteg olyan üzlet, termék és szolgáltatás van, ami a minőség mellett egy-egy apró figyelmességgel csalogatja vevőit. Ajándékot kapni persze szuper dolog, de tény, hogy ezek között az apróságok között kevés a jó ötlet, és ritkán találnak ki olyat, ami mindenkinek tetszik. Azért néha-néha akad egy telitalálat. A GumiPofik ilyenek.

Kik azok a GumiPofik? Aki mostanában használta a SuperShop kártyáját, az valószínűleg már találkozott velük. Első pillantásra színes, összevissza pattogó, apró gumilabdák. Mindannyiunknak volt ilyen gyerekkorában – a tanárok a falra másztak tőle, ha valamelyik elszabadult. Az eredeti Smiley védjegyes GumiPofik azonban ennél jóval mókásabbak. A pattogás ugyanaz, ám a 9 vigyori labda mindegyike külön személyiség. Van köztük csupa szív csaj, huncut tréfamester, menő napszemüveges, stb... Ha az ember olyan helyen jár, ahol SuperShop kártyát elfogadnak (SPAR, INTERSPAR, OMV, Burger King, OBI, UNION Biztosító, Budapest Taxi) már a zsebébe is csusszant egy. Aztán kettő. Ha pedig a gyerek nem kaparintja meg, előbb vagy utóbb mi kezdünk vele játszani és gyűjteni őket.

A GumiPofik ráadásul tele vannak vidám, vicces sztorikkal. Ezekkel a SPAR üzletekben, OBI áruházakban, a Burger King éttermekben, de az interneten is találkozhatunk. A SuperShop oldalán és a facebook-on is beleütközhetünk egy-egy humoros párbeszédbe a GumiPofik világából, sőt, ha saját viccet szeretnénk küldeni valakinek, a képregény-készítő alkalmazással néhány perc alatt a karakterek szájába adhatjuk poénunkat.

A SuperShop GumiPofik elsősorban a gyerekek kedvencei lesznek. Mindegy, hogy azok a gyerekek a 10-es, 20-as vagy 40-es éveiket tapossák. Megtalálhatók a SuperShop kártya elfogadóhelyein 2013. november 13-ig vagy a készlet erejéig.

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL