DIVAT

A fehérnemű

Szerző:
Szabó Anna
Idén nyáron a vállpánt nélküli, ujjatlan topok és ruhák a divatosak, mindenféle trükkös nyakkivágással. Ráadásul az üzletek tele vannak testszínű ruhákkal, nagyon finom és lenge anyagokkal és testhezálló farmerekkel. Úgy tűnik, itt az ideje, hogy felfrissítsd a fehérneműtáradat.

A melltartó pántja

Ha pánt nélküli ruhát viselsz, akkor is hordhatsz melltartót – akár pántosat, akár pánt nélkülit. Válassz olyat, amiben gyönyörűen néznek ki a melleid.
Az aszimmetrikus, csak egyik oldalukon pántos topokhoz és ruhákhoz olyan melltartót vegyél, aminek levehető a pántja. Nem kell mást tenned, csak levenni az egyik pántot, a másikat pedig fent hagyhatod a ruha pántja alatt.
Ha eleged van abból, hogy bármit csinálsz, a melleid mindig kibuggyannak a pánt nélküli melltartóból, azt meg nem szereted, ha kilátszik a melltartód pántja, hordj melltapaszt a ruha alatt. A melltapasz megtámasztja a melledet alulról, ezért ha ruhát veszel rá, láthatatlan melltartóként viselkedik.


Élénket is!

Mindenképpen tárazz be pár rikítóbb színű melltartót is, amiket a félig nyitott inged vagy bőrdzsekid alatt tudsz mutogatni.
Bármilyen félelmetesen is hangzik, az a szörnyű igazság, hogy manapság egyre tudatosabban oda kell figyelnünk az alakunkra, és nem vehetünk fel csak úgy bármilyen ruhadarabot. Ha nagyon tapadós vagy nagyon finom anyagból készült ruhát viselsz, olyan melltartót vegyél alá, amiben nincsenek varrások, és tökéletesen simul a melledre. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, viselj fűzőt vagy testszínű, sztreccses kombinét. Ha a csípőd környékét tartod problémásnak, akkor sincs okod búslakodni: vannak olyan harisnyák, amik megemelik a feneket, és laposabbnak és feszesebbnek látszik bennük a fenék és a has.


És a testszínű is!

Az itt-ott lyukacsos ruhák is nagyon divatosak idén, de mielőtt elrohannál, hogy vegyél belőlük párat, inkább tárazz be egy csomó testszínű melltartót, mert a lyukas ruhák alá mást nem nagyon lehet felvenni.
Imádod a feszülős nadrágokat, de nem szereted, ha látszanak a bugyid körvonalai? Vegyél sztreccses vagy nagyon finom anyagból készült bugyikat, és ha szerencsés vagy, még tangából is találsz olyat, ami szinte láthatatlan. Ha biztosra akarsz menni, akkor a legfeszülősebb nadrágodban menj el vásárolni – így biztos nem ér csalódás, amikor hazaérsz a bugyirakománnyal.
Minden nő keserű tapasztalatok alapján nagyon is tisztában van azzal, hogy a szexis és a kényelmes egymást szinte teljesen kizáró tulajdonságok, de ha nagyon kitartó vagy, akkor találhatsz egy-két olyan darabot, ami kényelmes, vadító csipkés, sőt olyanok is vannak, amik emellett még a hasadat is lenyomják egy kicsit.


És a nagymellűek?

A nagyobb kosarú melltartók eddig nem a lélegzetelállító szépségükről voltak híresek, de már vannak olyan márkák, amelyek a nagyobb mellű nők számára is gyártanak szexi melltartókat, amik őrjítően néznek ki áttetsző vagy csipkés top alatt.
A felsorolásból persze a jó öreg mellbimbó- és melltapaszok sem maradhatnak ki – a mellbimbódra már mindenféle színű és formájú tapaszt találhatsz.

A legfontosabb persze az, hogy okosan vásárolj, és ha valamilyen új stílusú fehérneműt vettél, először mindig próbáld ki otthon, nehogy a randin érjen majd kellemetlen meglepetés.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL