KÖZÉRZET

8 csodás módszer otthoni erősítéshez

Szerző:
Szabó Anna
Az erő növelése nem egyenlő a testépítő kinézettel. Azt viszont már számtalanszor bebizonyították, hogy hatására csökkennek a zsírpárnák, erősödik a szív, de a stressz is könnyebben kezelhető. Ha kedvet kaptál, íme néhány egyszerű lépés az izmosabb élet felé!

 

Ha fitneszrajongó vagy, talán már tudod, hogy hányféle módszerrel erősítheted magadat. Ha mégsem, ne aggódj! Ezekkel a lépésekkel erősíteni nagyon egyszerű lesz a dolgod.

Persze azt is megértjük, ha testépítő szeretnél lenni, úgy, hogy a sportot csak a tévén keresztül ismered. Valahol el kell kezdened, és miért ne tennéd a mi segítségünkkel. A fizikai erőd növelése segít csökkenteni a csípő- és deréktáji zsírpárnákat, egy időben fogyaszt és izmosít. Több előnye van, mint az, hogy mennyi lesz tőle a súlyod, ha erősítésről van szó. Tanulmányok bebizonyították, hogy a fizikai erősítés megvéd a csontritkulástól, szívbajtól, csökkenti a stresszt, a csont törékenységét, növeli a hajlékonyságot, kezeli a cukorbetegséget, és megóv a depressziótól. A következő egyszerű módszerekkel erősítheted magadat, biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz, ha rövid idő alatt szeretnél erős testben létezni!

{KEPGALERIA}

Az előző tippekből is láthatod, hogy az erőnövelés nem egy ijesztő feladat, és még mókás és motiváló is tud lenni. De ne hasonlítsd magadat másokhoz! Ezt saját magadnak csinálod, és csakis Te bírálhatod magadat, hogyan fejlődtél egy idő után.

A következetesség a megoldás kulcsa! Ezek után már csak az a kérdés: hogyan akarsz edzeni?

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL