SZÉPSÉG

Esti frizurák gyorsan

Szerző:
Szabó Anna
Nem számít, milyen a hajad, biztos lehetsz abban, hogy létezik olyan esti frizura, ami jól áll neked. Próbáld ki a következő hármat, hátha valamelyiket éppen neked találták ki! Ráadásul könnyen, gyorsan elkészülhetsz vele....
Rövid és fényes

A rövid haj is lehet fényes és elegáns! Nagyjából szárítsd meg a hajad, fújj vagy kenj rá hajsimító készítményt, és kerek hajkefével fésüld át, hogy sima és fényes legyen. Simítsd a füled mögé, elöl pedig fejezd be egy kevés waxszal.


Egyenes és csábító

A hosszabb hajúak számára a fényes, egyenes hajfüggöny a lehető legtökéletesebb választás. Használj egy kevés szérumot, amikor még nedves a hajad, majd kerek hajkefével és hajszárítóval szárítsd be egyenesre. Hajkiegyenesítő vasat ne használj, ha nem túl hullámos a hajad, mert nagyon laposnak fog tőle tűnni a hajad. Hajtsd előre a fejed, és így is száríts egy kicsit a hajadon – ettől dúsabbnak fog kinézni a sörényed. Végül igazgasd el az eltévelyedett tincseket.



Vad hullámok

Mostanában egyre divatosabb a hullámos haj, de csak a laza, vadabb változata. Ha hullámos a hajad, akkor elég nagy előnnyel indulsz a többiekhez képest – már csak azt kell elérned, hogy lazák és könnyedek legyenek a tincseid. Ha hajsütő vasat használsz, akkor oszd négy részre a hajad (fültől fülig és fejtetőtől tarkóig). Durván göndörítsd be a négy részt, majd borzold össze a hajad. Fújj rá egy kis hajlakkot, és már indulhatsz is bulizni!



Tuti tippek

- Ha a munkahelyedről mész bulizni, akkor mindig legyen nálad: egy jó hajkefe, egy üveg göndörítő folyadék, egy kis flakon hajlakk, valamint néhány hajcsipesz és gumi.


- Váratlan meghívás esetén a szoros lófarok életmentő lehet. Kösd hátra a hajad egy hajgumival, és már készen is vagy. Ha kevésbé szigorúan akarsz kinézni, akkor néhány apróbb tincset húzz ki a copfból, és egy kis hajlakkal rögzítsd őket.

- Ha a hajad ellaposodott napközben, menj a női mosdóba, hajolj előre, és állj a kézszárító alá. Ezután fújj rá dúsító folyadékot vagy hajlakkot, és a haj első részét egyenesítsd ki egy hajkefével.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL