SZÉPSÉG

Tuti tippek a szemöldök szebbé varázslásához

Szerző:
Szabó Anna
A nagyon szép ívű, ápolt és vékonyított – se nem túl vékony, se nem túl vastag – szemöldök a trendi. A szemöldök formája illeszkedjen az arcformához, és a hangsúly ne a szemöldökön, hanem az ajkakon legyen (ezért nem szabad túl vékonyra kiszedni).
Szín

A szemöldök színe közel egyező legyen a haj színével. A szemöldököt ceruzával, géllel stb. tudod színezni.


Forma

A szemöldök belső sarka, ami az orrhoz van közel, legyen vastagabb, mint a külső részek. A pupilla fölötti részen legyen a szemöldök ívének a csúcsa, a szemöldök külső sarka pedig vékonyodjon el.


Szedés

Ha még nem csináltál ilyet, akkor először ne te szedd ki a szemöldöködet – menj el szakemberhez, aki szép kezdeti formát tud neki adni. Ezután már te is meg tudod tartani a formát, és gondozni tudod a szemöldököt. Szedés előtt tisztítsd meg az arcbőrödet, és utána 24 óráig ne sminkelj, hogy a bőr meg tudjon nyugodni. Ha kezdő vagy, kérj tanácsot valakitől, aki ismer egy jó kozmetikust.


Tuti tippek

- A táskádban mindig legyen szemöldökceruza, hogy a szemöldöködet bármikor kijavíthasd, ha valami történik vele. A szép forma még nem elég, mert ha a szemöldököd nem természetes sötét színű, akkor a gyönyörű ív és forma önmagában nem lesz elég hatásos.

- Ha púdert használsz a szemöldöködön, akkor egy szemöldökfésű sokkal könnyebbé teheti az életedet. Használat előtt mindig távolítsd el a felesleget (gyengéd ütögetéssel), majd belülről (a szemöldök legvastagabb részétől) kifelé haladva könnyed, laza mozdulatokkal fésüld át a szemöldököt. Az a fontos, hogy a szemöldöknek legyen megfelelő színe, ne a bőrnek, ezért óvatosan dolgozz.

- Soha ne tetováltasd a szemöldököd! Nagyon kényelmesnek tűnhet, hogy nem kell minden reggel púdert vagy szemöldökceruzát használnod, de a tetoválás nagyon könnyen balul sülhet el.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL