GASZTRO

Fehércsokoládé-darabos csokis sütemény

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

1 csésze lágy vaj,
1 csésze kristálycukor,
¾ csésze barna cukor,
2 teáskanál vaníliaaroma,
½ teáskanál só,
2 tojás,
2 csésze liszt,
½ csésze kakaópor,
1 teáskanál szódabikarbóna
2 csésze fehércsokoládé-darabka

Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 190 fokra. Közben egy nagy tálban keverjük krémesre a vajat, a kristálycukrot, a barna cukrot, a vaníliát és a sót. A végén adjuk hozzá a tojásokat, és az egészet alaposan dolgozzuk össze.

Keverjük össze a lisztet, a kakaóport és a szódabikarbónát, majd fokozatosan adjuk a vajas keverékhez, és alaposan keverjük össze. A végén adjuk hozzá a fehércsokoládé-darabkákat. Kanalanként adagolva tegyük tepsire – a tepsit nem kell kikenni semmivel.

Kb. 8-10 percig süssük, amíg teljesen össze nem áll. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd tegyük a süteményeket egy tálra, és hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt, azonnal tálalható.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL