Napi horoszkóp - 2013-10-05

Kos

Kedves Kos! A nap fénypontja lehet egy váratlan sikerélmény, melyre nem is számítottál. Szeretnéd megünnepelni, ám ekkor döbbensz rá, hogy nincs kivel. Barátaid elmaradoztak, munkatársaid a saját dolgaikkal vannak elfoglalva. Könnyen rájöhetsz, hogy a nagy siker hajszolása közben elszalasztottál valami fontosat.

Bika

Kedves Bika! A mai egy teljesen átlagos nap. A fontosabb dolgok nem ma fognak megtörténni, hanem holnap, vagy esetleg holnapután. Csak az időt múlatod, TV-t nézel, türelmetlenül és unottan áttanulmányozod a napilapokat, netán böngészel az interneten. Minden lehetőséget megragadsz, csak teljen az idő.

Ikrek

Kedves Ikrek! A mai nap a rádöbbenések napja. Észreveszed, hogy hetek óta nem hívtad fel legjobb barátodat, vagy nem kérdezted meg kedvesedtől, hogyan telnek napjai. Ezek azonban nem olyan mulasztások, amelyek egy-két óra alatt bepótolhatóak. Az igazság az, hogy egész életrendedet át kellene alakítanod.

Rák

Kedves Rák! Végre összekaptad magad egy kicsit, és észre is veszed, hogy minden másképpen alakul körülötted. Bizonytalanságod még nem múlt el teljesen, de máris jobban érzed magad. Engedd hát, hogy a hétvége, hétvége legyen, ne csak neked, hanem szeretteid számára is. Töltsetek néhány órát a szabad levegőn!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Megtépázott idegeidre jótékony hatással lenne egy kis hétvégi kiruccanás. Fogd kézen kedvesedet, és keressetek fel egy csendes falucskát, ahol - távol a világ zajától -meghúzódhattok. Engedd el magad, és hagyd, hogy a nap csak is pihenéssel teljen. Kedvesed bizonyára segítségedre lesz ebben.

Szűz

Kedves Szűz! Megeshet, hogy kapsz egy meghívást, amelyre azonnal, gondolkodás nélkül igennel válaszolsz. Nem kell aggódnod, készülj csak a találkozóra, hiszen ma bármit elérhetsz, amit szeretnél. Vigyázz, ne lássák rajtad, hogy érdekből vagy jelen, mert azzal mindent elronthatsz. Légy visszafogott, a dolgok alakulnak maguktól.

Mérleg

Kedves Mérleg! Álmodozásodnak ma véget vetnek a tények. Az utolsó pillanatig reménykedsz, hogy melléd áll a szerencse, a sors azonban közbeszól. Ha a baj nagy is, nincs okod arra, hogy fejvesztve keress kiutat. Várj néhány napig, míg lecsillapodnak a kedélyek, és ezalatt próbálj meg batári segítséget kérni. Most látod meg, ki az igaz barát.

Skorpió

Kedves Skorpió! A mai napon nem ajánlatos kockázatos dolgokba fognod, szeleburdi magatartásodnak köszönhetően ugyanis könnyen kiteheted magad a leselkedő veszélyeknek. Jobb lenne, ha várnál egy kicsit, és néhány nap múlva megnézheted, hogy mihez kezdhetsz. Ezt a békés őszi napot inkább töltsd pihenéssel, rád fér!

Nyilas

Kedves Nyilas! A tegnapi örömteli események hatásai ma is érezhetőek lesznek. Kitűnően érzed magad, és tettre kész vagy. Szereted az egész világot, ami pedig kritikus természetedet ismerve, nem túl gyakran fordul elő. Ma mindenkiben meglátod végre a jót és a szépet, melyek mellett a hibák is eltörpülnek a szemedben. Ugyanez fordítva is igaz.

Bak

Kedves Bak! Nyugodt nap vár rád, zavartalanul élvezheted a gyönyörű ősz adta lehetőségeket. Igyekezz minél több időt a szabadban tölteni. Nincs szebb dolog az őszi erdőben sétálni, faleveleket gyűjteni, akár gyermekkorodban. Nem is baj, ha kicsit elmélkedsz, és feleleveníted a múltat. Ez a nap tökéletesen alkalmas erre.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma borús gondolatok foglalkoztatnak, így egyáltalán nem meglepő, hogy kedélyed is el-elborul. Az átlagosnál is ingerlékenyebb vagy, jó lenne, ha fékeznéd magad, mert kiadós veszekedés kerekedhet, amelyre senkinek sincs szüksége. Kora este kellemes meglepetésben lesz részed: egy rég látott barát ismét betoppan életedbe.

Halak

Kedves Halak! Veszekedés, acsarkodás várható a mai napon, ezért jobb lenne háttérben maradni. Családi összejövetelen valaki beléd köthet, és csak is rajtad múlik, hogyan kezeled a helyzetet. Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. De az is megoldás lehet, ha inkább hátat fordítasz az illetőnek, és a saját dolgaiddal törődsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL