Adj egy jó nagy lökést a karrierednek feng-sui-val


Ha nem tudod, otthonodnak melyik része is a karrier-zóna, készíts előbb térképet, báguát. Ehhez akár kérj segítséget szakértőtől vagy tapasztaltabb barátnődtől.


És mit tegyél a karrier-zónába

Vizet!!!

A víz egyértelműen a karrier eleme. Ha van olyan kis asztali szökőkutad, annak akkor itt a helye.

Feketét

A fekete a feng-suiban a víz színe. Jószerivel bármi fekete segíthet.

Tükröt

A feng-suiban a tükör egyenlő a vízzel, használhatsz nem is egyet, rengeteget.
A te karriered szimbólumát. Ha mondjuk, mindig arról álmodtál, hogy egyszer hawaii hula-táncos leszel, de csak kapálódzol az értelmetlen munkahelyek között, akkor tegyél egy hula-táncos képet a karrier-zónádba. Tudom, buta példának hangzik ez a hula táncos, de egy távoli ismerősömnek használt. Pedig csak a gyönyörű kék tenger miatt rakta a képet a karrier zónájába. Mégis táncoktató lett belőle. És jól érzi magát a bőrében.

Üveget

Az üveg folyékonysága is a vizet szimbolizálja. Vázák, tálak, akár üvegpolcok is: mind a karrier-energiád áramlását segítik.


És amit azonnal vegyél el onnan

Földet

Általában a piszok, és bármi, amiben föld van, mint a mocsár, úgy húzza le a karrieredet. Lehet ez virágföld, vagy kerámiatárgy is, ezek is földből vannak.

Sárgát

Minden sárga és földszínű árnyalat olyan, mintha a földet jelképezné.


Négyszögletest

Ez is a földet jelképezi a feng-suiban, meg minden lapos dolog. Az asztalokat, polcokat, meg egyéb lapos tárgyakat ellensúlyozd azzal, hogy hullámzó formájú, vagy hullámokat ábrázoló tárgyakat raksz rá, mondjuk üvegből.

 

Takaríts ki!

Portalaníts, fesd le és tartsd karban a bejárati ajtót. Bizonyosodj meg róla, hogy az ajtót nem állja el semmi. Rengeteg helyen látni, hogy a kétszárnyú ajtó előtt, azon az oldalon, amit nem használnak, hatalmas váza, virágcserép áll. Olyan ez, mintha úgy akarnál enni, hogy közben a fél szájadat eltakarod.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL