ÁLLATI CUKISÁGOK

Keressük a Női Portál legjobb Gazdi-Kedvenc párosát!

Szerző:
Szabó Anna
Vajon melyik páros lesz az? Lehet, hogy a pont Te és a Kedvenced? Ha szeretnéd, hogy ti legyetek azok, akkor küldd be a közös fotótokat a noiportal@noiportal.hu e-mail címre! ÉS.... drukkolj, hogy ti kapjátok a legtöbb szavazatot!

 

Ki lesz a Női Portál legszebb GAZDI-KEDVENC párosa?

Még az is lehet, hogy pont TI! Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint benevezni magatokat a Női Portál "Gazdi-Kedvenc" Szépségversenyére!

 

Hogyan nevezhettek be?

Küldj egy fotót magatokról a noiportal@noiportal.hu e-mail címre! Írd meg a neveteket és a korotokat, a kedvenced faját (kutya, macska, ló, madár, hal stb.) és fajtáját. 

Nevezési határidő

A fotókat 2013. október 28-ig küldheted be nekünk.

Hogyan zajlik a szépségverseny?

A benevezett fotókat 2013. október 29-én, 18 órától megjelentetjük a Női Portál "Gazdi-Kedvenc" szépségverseny oldalán, és egészen 2013. november 29-ig kint lesznek. Az Olvasók pedig szavazással döntik el, hogy mely gazdi-kedvenc páros nyerte el a tetszésüket. Ha szerencséd van, lehet, hogy pont TI lesztek a nyertesek!

Mi jár a szerencsés nyertesnek?

A szavazatok alapján kiderül, ki lesz a Női Portál legszebb gazdi-kedvenc párosa, és kapja meg a címmel járó ajándékokat. De nemcsak főnyeremény van ám! Az első 10 párosra rengeteg értékes nyeremény vár!

 

 

Ne habozz, máris küldd a közös fotótokat, és mérettessétek meg magatokat, hátha pont TI nyertek!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL