KÖZÉRZET

A rendszeres mozgás 10 előnye

Szerző:
Szabó Anna
Ha nem vagy biztos benne, hogy van időd a tornára, illetve, hogy jót tesz-e a mozgás, olvasd el a rendszeres mozgás alábbi előnyeit, mely megváltoztatja az életedet és testedet!

 

20 éves korom előtt, elkezdtem az első komoly fitnesz szabályaimat beiktatni, és hamar észrevettem, hogy a rendszeres edzéseknek elképesztő haszna van. Régebben még nevettem, hogy az edzés csak időpocsékolás, és utáltam a testemet.

Elfogadtam, hogy a diéta önmagában segít soványnak maradni, vagy lefogyaszt, attól függően, hogy éppen milyen súlyban vagyok.
Kicsit azt is tudtam, hogy az egyik legjobb haszna a rendszeres tornának diétás hullámvasút-mentalitás megszűnése, csomó más előnyről nem is beszélve.

{KEPGALERIA}

A hét minden napján szeretek valamit csinálni, még akkor is, ha ez egy 30 perces séta némi enyhe nyújtógyakorlatokkal, azokon a napokon, amikor nagyon fáradt vagyok. Lényeg, hogy legyél aktív egész nap, amennyire csak tudsz.

Ne feledd, az edzés nem ok arra, hogy egész nap a fenekeden üljetek lányok, legyetek aktívak, amennyire csak lehet! A nyár egy nagyszerű alkalom arra, hogy kimenjetek a szabadba és elkezdjetek mozogni!

Melyik hasznát élvezitek a mozgásnak leginkább?


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL