SZEX, SZERELEM

Felejthetetlen akarsz lenni az ágyban?

Szerző:
Szabó Anna
Garantáltan isteni szerető válhat belőled holnapra, ha elolvasod ezt a cikket. De igazán csak akkor leszel képes megrengetni a pasid világát, ha először egyedül, magadon gyakorolsz. Ismerd meg a testedet, aztán add a hapsi tudtára, mi is az, ami a fellegekbe visz....

Most azon szerencsések, akiknek van otthon vibrátoruk, nyilván azonnal előkapják a szerkentyűt az éjjeliszekrény fiókjából. Én is nagy rajongója vagyok a szexuális játékszereknek, de ahhoz, amit most akarunk elérni, elég értelmetlen lenne velük foglalkozni, hacsak nem rezgő nyelvvel és tartalék elemekkel felfegyverkezve jön hozzád a pasid legközelebb. Most azt akarom, hogy megismerd minden egyes erogén zónádat, és kiderítsd, mit kell a pasidnak csinálnia velük – mert majd te elmondod neki, mit tegyen.

- Először is feküdj kényelmesen az ágyra vagy a párnáidra, a lábaidat tedd szét, és lazíts. Felejtsd el, amit a pasid pornófilmjeiben láttál: a legtöbb nő nem veszi le az összes ruhadarabját, és nem nyalogatja érzékien az ajkait, miközben olajat ken a melleire. Általában csak leveszik a bugyijukat, és minden mást fent hagynak.
- Nyomj egy adag síkosítót a kezedre, és kend be vele a csiklódat és a kisajkakat.
- Masszírozd az egész területet, és ha úgy érzed, hogy kezd száraz lenni, használj még síkosítót.
- Ezután kezdj csak a csiklóra koncentrálni. A legtöbb nő nem érinti meg közvetlenül a csiklóját, mert nagyon érzékeny az érintésre, úgyhogy a környékét simogasd. Lehet, hogy az egyik oldala érzékenyebb, mint a másik.
- A legtöbb nő a középső ujjával dörzsöli, simogatja, vagy ütögeti a csiklóját, mintha gitárt pengetne. A ritmus legyen állandó, de kezdetben lassú és gyengéd. Mozgasd az ujjaidat előre-hátra, és közben súrold a csikló felszínét, vagy az ujjbegyedet mozgasd körbe-körbe.
- Nézz le, hogy lásd, pontosan hol vannak, és mit tesznek az ujjaid. Ha szükséges, az egyik kezeddel tarts oda egy tükröt. Általában egész máshogy néz ki a technika, amit használsz és az, ahol használod, mint amit az érzés alapján gondolnál. És mivel a lényeg az, hogy megtanítsd a szeretődnek a kedvenc játékaidat, látnod kell, hogy pontosan mi is történik. Előre-hátra vagy körkörösen simogatod magad? Ha különböző technikákat használtál, mikor tértél át egyikről a másikra? Ha meg akarod könnyíteni a dolgodat, akkor legyen kéznél egy jegyzetfüzet, amibe közvetlenül orgazmus után leírhatod mindezt az információt. Minél pontosabban mondod el a pasidnak, hogy mit csináljon, annál nagyobb az esélye, hogy jól fogja csinálni.
- Folytasd addig, amíg az érzés nagyon intenzív lesz és a csiklóra fog koncentrálódni. Vannak, akik ilyenkor keményebben folytatják, mások, pedig tartják az eredeti tempót.
- Nézz le megint, és jegyezd meg, hogy pontosan mit is tesznek a kezeid. Hogyan érzi magát a tested többi része? Lehet, hogy a mellbimbóid megmerevedtek, a vaginád sötétebb és nedvesebb, a légzésed felgyorsult, és megfeszültek a comb- és a farizmaid.
- Közvetlenül a csúcs előtt meleged lesz és kipirulsz, főleg az arcodon és a mellkasodon. Orgazmus akkor következik be, amikor a nemi szervekben annyira összegyűlik a vér, hogy az a testterület már nem tud vele mit kezdeni, és a vér visszaáramlik a test többi részébe. Erőteljes gyönyört fogsz érezni, és a vaginád izmai többször össze fognak húzódni. Koncentrálj. Próbáld megbecsülni, meddig tart az orgazmus. A férfiak orgazmusa körülbelül 5 másodpercig tart, a nőké, pedig 15 másodpercig, de ez mindenki esetében más, és nagyon hasznos lenne, ha elmondanád a pasidnak, hogy tiéd mennyi ideig tart. Így biztosan nem fogja abbahagyni a simogatást az orgazmusod kellős közepén.

Most, hogy már lejegyezted, milyen egy átlagos orgazmusod, elkezdhetsz variálni (igen, előtte ihatsz egy pohár bort és nézheted a tévét egy kicsit).
- Nyomd egymáshoz a talpaidat, hogy feszültséget kelts a lágyékodban és fokozd az intenzitást.
- Vidd magad az orgazmus közelébe, aztán pihenj pár percig, és kezdd elölről.
- Próbáld bugyin keresztül tenni.
- A legtöbb nő nem tesz semmit a vaginájába önkielégítés közben, de próbáld meg betolni pár ujjadat, a pasid is valószínűleg ezt fogja csinálni.
- Próbálj hozzádörgölőzni valamihez, hogy a nyomás és a dörzsölés ingereljen. Például feküdj hasra az ágyon, és dörgölőzz egy keményebb párnához. Vagy ülj fel, tartsd a párnát a lábad közé, és mozgasd előre-hátra. Úgy helyezkedj, hogy a nyomás nagy része a csiklót vagy a csikló melletti részt érje, a ritmus gyors és állandó legyen.
- Szorítsd össze a fenekedet, és önkielégítés közben többször szorítsd össze és engedd el a vagina izmait.
- Menj el tusolni, és közben irányítsd a vizet a csiklódra, és ha akarod, használd az ujjaidat is.

Ha már teljesen kifáradtál, akkor másnap próbáld ki ezeket a technikákat. Az a fontos, hogy ne csináld minden alkalommal ugyanúgy. Minél többféleképpen éred el az orgazmust, annál több esélyed van arra, hogy a pasiddal is meg tudjátok majd csinálni.
Most pedig neki is elmondasz mindent, amit kiderítettél. Sok nő, aki otthon boldogan maszturbál, nem meri a pasija előtt is csinálni, sőt még elmondani sem meri neki, hogy pontosan miket is szokott csinálni, amikor a pasija nincs a közelben. Pedig érdemes megpróbálni, és még az is lehet, hogy meg fogsz lepődni, milyen könnyű vele is megosztani mindezt, ha már egyszer sikerült elkezdeni – és az eredmények mindenféle kezdeti kellemetlen érzésért kárpótolni fognak, ezt megígérhetem. Különben sem érdemes olyan pasival együtt maradni, aki nincs teljesen lenyűgözve a „kutatásaid” hallatán.

Először mondd azt neki, hogy van egy meglepetésed: amíg ő a haverjaival lógott/tévézett/dolgozott, addig te úgy döntöttél, hogy egy kis szexuális felfedezőútra indulsz. Mondd azt is, hogy olvastál arról, hogy mennyire komplex a női test szexuális behatásokra való válaszadási mechanizmusa, és ki akartad deríteni, te mennyire ismered a sajátodat – nehogy megrémüljön szegény, hogy nem jó az, amit tenni szokott. Ha a pasid magabiztos és kellemes szerető, akkor le lesz nyűgözve, és mindent hallani akar majd, és valószínűleg ott helyben csatlakozni akar majd ő is a kísérlethez. Ideális esetben ekkor kéz a kézben bemasíroztok a hálószobába. Mutasd meg neki a jegyzetfüzetedet, és olvassatok el belőle mindent. Mutasd meg neki a gyakorlatban is azt, amit leírtál, ő pedig közben a kezedre teheti a kezét, hogy érezze, mit is kell csinálni. Most, hogy már tudjátok, hogyan juttassatok el téged az orgazmusig minden egyes alkalommal, már csak rajtatok áll, hogy kiderítsétek, hogyan tudjátok ezeket a technikákat közösülés vagy orális szex közben is alkalmazni.

Igen, lehet, hogy eleinte úgy érzed, ez az egész túl tudományos és egyáltalán nem izgató. De ne felejtsd el, hogy ezek a kezdeti szeánszok nem arra valók, hogy életed legvadabb szexuális élményét éld át – hanem inkább a leginformatívabbat.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL