SZÉPSÉG

3 őszi kedvencünk

Szerző:
Szabó Anna
A nyár ragyogóan élénk színeit fokozatosan átveszik az ősz meleg tónusai, bársonyos árnyalatai. Időszaktól függetlenül is élvezhetjük a színek világa és az új sminktrendek adta lehetőségeket.


Legyünk merészek és próbáljuk ki az AVON megújult, több mint 150 darabból álló sminktermék-palettája adta lehetőségeket, melyek az új technológiának köszönhetően pigmentáltabbak és tartós, intenzív hatást biztosítanak, ápoló összetételükkel pedig bőröd egészségéről is gondoskodnak. Legyen sminkünk az évszaknak megfelelően vibráló, öltözékünkhöz és személyiségünkhöz illő!

Tippek és tanácsok Gajárszki-Mészáros Déliától, az AVON Magyarország sminkmesterétől

Ragyogjon ajkad az őszi napokban is, és fedezd fel az AVON új, True Color technológiával készült színmegújító tartós ajakrúzsának 35 árnyalatát, mellyel könnyedén igazíthatod megjelenésedhez sminkedet! A rúzsok mind külsőleg, mind összetevőiben megújultak, és intenzív színekkel biztosítják a hosszantartó hatást. Az Afrika aranyának is nevezett shea vaj, az Omega 3 olaj és az E-vitamin ajkadat lággyá és dússá varázsolja, a sarkvidéki szedernek köszönhetően pedig hidratált érzést biztosít egész nap. A kapszulába zárt új pigmentekkel a kiválasztott árnyalat sokáig tartós marad, így nem szükséges ajkadat is lealapozni. A praktikus csomagolásának köszönhetően elég csak bekukucskálni a kupak tetején lévő átlátszó részen és azonnal kiválaszthatjuk a nekünk tetsző árnyalatot. Tanácsom, hogy csak az utolsó lépésben kend fel a megfelelő árnyalatú rúzst, mikor sminkedet már elkészítetted, így a kontúrvonal nem fog elkenődni.

Az AVON megújult termékcsaládjában az Ultra Glazewear szájfények jobb pigmentációval, gazdag színekkel biztosítják ajkad csillogását. A többféle bőrtónushoz is remekül passzoló ajakfény ősztől 16 árnyalatban elérhető. Színeit önmagukban is használhatjuk, ugyanakkor összetevőinek köszönhetően nem maszatolódik, így kiválóan kiegészítheti a már felvitt rúzs árnyalatát is, ezzel még intenzívebbé és pezsgővé téve őszi sminkünket.

Az AVON új rúzsceruzája a szezon egyik nagy újdonsága. Rendkívül praktikus, hiszen három sminkszer remek tulajdonságát is ötvözi: a szájkontúr karakterességét, a rúzs tartósságát és a szájfény csillogását. Könnyű vele dolgozni és csavaros kiszerelése precíz használatot tesz lehetővé.

 

A True Color technológiának köszönhetően megújultak a négyes szemhéjpúderek is. A technológia lényege, hogy a pigmenteket apró kis kapszulákba zárták, melyek a szemhéjpúder felvitelekor szabadulnak ki ezzel intenzív és hosszantartó színt biztosítva. A termékcsaládban biztosan megtalálod a stílusodnak és hangulatodnak leginkább megfelelőt, hiszen az AVON olyan, a trendekhez leginkább passzoló színekkel készítette el palettáit, mint az okkersárga, a krémbarna, a mély lila, vagy éppen a sötét türkiz. A paletta azért is egyedülálló, mert a benne található árnyalatok be vannak számozva, így a profi sminkesek magabiztosságával, viheted fel a különböző árnyalatokat a szem különféle területeire.

Az alapozó sminkünk Alfája és Omegája, hiszen a megfelelő árnyalat gondos kiválasztásán múlik az összkép. Az AVON új, extratartós folyékony alapozójának bőrtónusodhoz igazodó árnyalatát könnyedén és egyszerűen viheted fel bőrödre. Érdemes a különböző arcterületekre különböző árnyalatokat használni, hogy ezzel még természetesebbé, és élettel telivé varázsold arcbőrödet.

Az extra tartós szemhéjtussal kenődés-mentesen rajzolhatod fel a szemívet kiemelő kontúrt, a lemosásnál viszont kétfázisú lemosót javaslok. Az utóbbi évek sminktrendjeiben nagyon intenzíven jelen van a tusvonallal hangsúlyozott tekintet, ám pontosan tudjuk, hogy ennek precíz és szimmetrikus felvitele milyen nehéz. Az AVON új szemhéjtusával egyszerűen és bátran tehetjük karakteressé szemvonalunkat, és ha a végét kicsit ívesebbre és vastagabbra húzzuk, pár apró mozdulattal nappali sminkünket könnyedén izgalmassá, és akár egy esti vacsorához is alkalmassá tehetjük.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL