SZÉPSÉG

Kövesd az ösztöneidet!

Szerző:
Szabó Anna
Az AVON bemutatja új parfümjét, az Instinct-et amely a ragyogó csillaggyümölcs, az egzotikus kamélia és az érzéki szantálfa elegyével ébreszti fel ösztöneidet. A parfüm inspirációját a szexi, erős nő adta, akinek a tekintetéből, a járásából, a beszédéből is sugárzik a magabiztosság. Ezzel párosul egy ősi, ösztönös vágy, amit nem tud és nem is akar leplezni.

 

A virágos-gyümölcsös-fás illat arca napjaink egyik legvonzóbb amerikai színésznője, Megan Fox, aki tökéletesen megtestesíti mindazt, amit az új illat képvisel.

„Ezt az illatot azoknak a nőknek ajánlom, akik magabiztosnak és gyönyörűnek akarják érezni magukat, ellenállhatatlan kisugárzásuk teljes tudatában. Úgy gondolom, hogy ez egy igazán felemelő érzés” - mondta el Megan Fox az AVON új illatáról.

Az AVON időről időre a világ legkiválóbb parfümőreivel dolgozik együtt, akik számos prémium parfümháznak készítenek illatokat. Ez alkalommal a világ egyik elsőszámú parfümőrének segítségével alkotta meg ezt a csodás, túlfűtött illatot. Rodrigo Flores-Roux, aki 1989-ben felvételt nyert Versailles-ban a francia ISIPCA parfümőr iskolába, ahol kitüntetéssel végzett, 2011-ben ünnepelte karrierjének 20. évfordulóját.


Rodrigo a következőképpen vélekedett az illatról: „Ez az illat felébreszti a bennünk nyugvó ősi ösztönöket. A nyitóillatokban érezhetőek a szikrázó citrusok és azok a gyümölcsös aromák, amelyektől összefut a nyál a szádban. A szívillat leginkább egy egzotikus virágcsokorra emlékeztet, amelyből kiérezhetőek a kamélia és egyéb buja virágok is. Mindez az érzéki pézsmával és a fás akkordokkal keveredik, így lesz a parfüm egyedi, vad és ellenállhatatlan. Ez egy vérbeli szexi illat.”

 

Az Instinct az AVON C14-es katalógusában jelenik meg,
szeptember 26-tól elérhető.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL