SZEX, SZERELEM

Szexjátékok

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha végre lenne egy kis szerelmi életed? Szeretnél könnyűszerrel a fellegekik szárnyalni végre? Ha igen, akkor irány a sexshop – sokkal jobban fogod élvezni, mint a kedvenc cipőboltodat! Mi igen is beszélünk róla....

A szexuális játékok vásárlása a szexuális kísérletezgetés azon kevés területei közé tartozik, ahol a nők sokkal nagyobb előnyt élveznek a férfiaknál. Hiszen imádunk vásárolni, és el vagyunk ájulva mindentől, ami fényes, rózsaszín és játékos – márpedig sok szexuális játékszer éppen ilyen. És ami sokunknak a legfontosabb: a szerény kis vibrátorunk az orgazmusunk legmegbízhatóbb forrása.
A férfiak ezzel szemben inkább helyettesítő eszközöknek, nem pedig kiegészítőknek tekintik a vibrátorokat. Pedig az az igazság, hogy rezgő kis barátunk néha hatékonyabban juttat el az orgazmushoz, mint a pasink. A pasinak azonban jó oka lenne bátorítóan mosolyogni, amikor egy furcsa alakú csomagocskával a kezedben jelensz meg az ajtóban (és úgy nézel ki, mint a macska, amelyik lenyelte a kanárit) – hiszen a szexuális játékszerek tényleg játékok, arra valók, hogy játsszatok velük, és jól érezzétek magatokat.

A sex shop kiválasztása
Olyan boltot válasszatok, ami illik a hangulatotokhoz. Ha rossznak érzitek magatokat, lepukkantabb kinézetű helyre menjetek, ha pedig éppen finomkodók akartok lenni, akkor elegáns boltot keressetek. Ha féltek attól, hogy a pasid anyja, vagy a pletykás nővéred meglát titeket, amint éppen bementek a boltba vagy kijöttök onnan, akkor olyan környéken keressetek boltot, ahol ők biztosan nem szoktak mászkálni. Ha ismerősökkel találkoztok, akik döbbenten néznek rátok, csak nevessetek és meséljetek el valami vicces sztorit, ami bent történt veletek: ők ettől nagyon prűdnek fognak tűnni, ti pedig felszabadultak és nagyon menők lesztek.

A termékek kiválasztása
Az internetről is rendelhetsz játékszereket, ha szégyenlős vagy, és ne aggódj, tényleg nem lesz ráírva a csomagra, hogy „25 centis vibrátor!”. De legalább egyszer menj el a pasiddal egy szexboltba is, hogy közelről láthasd és megérinthesd a termékeket – ez ráadásul sokkal izgatóbb lehet mindkettőtök számára, mint gondolnátok! A könnyebbség kedvéért felsoroljuk a legkedveltebb játékokat:

Vibrátorok: Minden nő legjobb barátja. Mindenféle formájú, és méretű vibrátort gyártanak: vannak apró, rúzs formájúak és hatalmas, hímvessző alakúak is. Könnyebb választani, ha előre eldöntöd, mit szeretnél. Ha önkielégítéshez kell, és azt szereted, ha behatolás közben a csiklódat is simogatják, akkor hímvessző alakú vibrátort vegyél, amin csiklót ingerlő „kinövés” is van. Az apró, henger alakú vibrátorok, amiket a csiklóhoz tudsz tartani, szintén nagyon hasznosak szeretkezés közben. Ha azt szereted, hogy erőteljesen ingerlik a csiklódat, akkor nagy, kerek vibrátort vegyél, ami úgy néz ki, mint egy hátmasszírozó.
Az apró, kemény, műanyag vibrátorok erőteljesebben, a zselészerű, gumiból vagy szilikonból készült vibrátorok, pedig gyengébben rezegnek, de kellemesebb érzést nyújtanak. Mindenképpen olyat vegyél, aminek állítani lehet a sebességét. Ellenőrizd le, hogy mennyire halk, és ha a kádban vagy a tusolóban akarod használni, akkor csak vízállót vegyél. Olyan vibrátorokat is lehet kapni, amik hétköznapi tárgyaknak álcázzák magukat. A poén kedvéért ilyet is vehetsz, de csak kiegészítésként az „igazi” mellé, ne pedig helyette.
Műpéniszek: Ezeket többféle méretben lehet kapni. A különbség annyi a műpéniszek és a vibrátorok között, hogy ezek nem rezegnek. Általában gumiból készülnek, és vannak S alakúak is, amelyekkel a G-pontot lehet ingerelni. Ha szereted a teltség érzését, akkor orális szex közben helyezzétek be. Vannak felcsatolhatók is: magadra öltesz egy ilyet, és máris pasi lettél! Ha leszbikus vagy és szereted, ha beléd hatolnak, vagy ha a pasid szereti az anális behatolást és a szerepjátékokat, akkor ezt nektek találták ki! Olyan felcsatolható műpéniszeket is lehet kapni, amiknek a belsejében is van egy pénisz, amit a vaginába vagy a végbélnyílásba lehet illeszteni.
Mellcsipesz: Ha szereted a csipkedést és a fájdalmat, akkor ezt imádni fogod. Ha nem, akkor csak ránézel, és visszatérsz a meleg, lágy vibrátoros részlegbe.
Medenceizom-fejlesztők: Minél erősebbek a vaginádnál található izmok, annál jobb lesz a szex mindkettőtök számára, mert erősebben tudod szorítani a pasid péniszét. Játékszerek nélkül is csinálhatsz izomfejlesztő gyakorlatokat (összeszorítod és elernyeszted az izmokat), de ha ezeket a golyócskákból álló izomfejlesztőket használod, akkor biztos lehetsz abban, hogy jól csinálod a gyakorlatokat. Szülés után erősen javasolt a használatuk, de mindenkinek nagyon hasznosak.
Péniszgyűrűk: Az ernyedt vagy félig kemény hímvesszőre kell húzni a gyűrűt, ami általában gumiból, bőrből vagy fémből készült. Mivel a gyűrű szoros, a vért a hímvesszőben tartja, vagyis az erekció erősebb lesz és tovább fog tartani. Ha a pasid nincs megelégedve a méreteivel, akkor imádni fogja a péniszgyűrűt, mert a hímvessző nagyobbnak látszik és érződik benne. A probléma csak az, hogy a kisebb hímvesszővel rendelkező férfiak hajlamosabbak a korai magömlésre (tudom, nem igazságos, de minden pasinak körülbelül ugyanannyi idegvégződése van a hímvesszője csúcsán, és ezért a kisebb csúcson sűrűbbek az idegvégződések), és mivel a péniszgyűrű növeli az érzékenységet, lehet, hogy a pasidnak hamarabb lesz orgazmusa (valamit valamiért). Ha ki akarjátok próbálni, akkor először gumigyűrűt vegyetek – a bőr drágább, a fém pedig félelmetesebb –, de először győződjetek meg arról, hogy jó a mérete. Húsz percnél tovább ne hagyjátok fent, és bárhogyan is alakulnak a dolgot, ne felejtsétek levenni elalvás előtt.
Rezgő péniszgyűrűk: Általában gumiból készülnek, és egy apró vibrátor van rájuk erősítve, ami a csiklót ingerli. A legjobb hatás kedvéért a pasinak körkörös mozdulatokat kell végeznie a csípőjével közösülés közben, mert a vibrátor így érintkezik a legjobban a csiklóval. Megéri kipróbálni, ráadásul nem is drága.
Szemkötő: Nagyon jól tudod, mi ez, és pontosan mit kell vele tenni! Bármivel lehet szembekötősdit játszani, de a boltban kapható darabok nagyszerűek a szerepjátékokhoz.
Ostor és ostornyél: Csapkodni kell vele egymást, de egyáltalán nem olyan félelmetesek, mint gondolnád. Jó nagyot szólnak, de csak gyengéden érnek hozzá a bőrhöz – tökéletesek a szerepjátszáshoz. Az ostornyeleket nagyon csinos színekben lehet kapni, de ha szigorú arcot vágsz, miközben használod, te leszel a főnök.
Szado-mazo felszerelés: Félelmetes szegecses nyakörvek, bőrszerkók és maszkok – néha ennyi is elég ahhoz, hogy az ember visszaforduljon a sex shop küszöbéről. De ha téged nem félemlítenek meg, hanem inkább izgalmasnak találod őket, akkor kezdetnek vegyél egy pár bilincset vagy szögecses nyakörvet. Ha beválik, akkor bekeményíthetsz, és kiegészítheted a gyűjteményedet bőrruhákkal és kötelekkel – nem lesz olcsó mulatság.
Jelmezek: Nővérkeruhák, fehérneműk, egyrészes cicaruhák... Nagyon jó játék, egyenesen a '80-as évekből. Arra azonban vigyázz, hogy a sex shopban elég drágák, és nem túl jó a minőségük. De ha van rá pénzed és tetszenek, akkor miért ne?
Pornó és erotika: Habár még mindig a férfiaknak szóló pornók dominálnak a polcokon, egyre több a nők számára, nők által készített (azaz okos, vicces és szép) pornófilm.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL