2017. október 20. - Vendel
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 20. - Vendel
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A rejtélyek országútja

Sz.Á.

A 16-os út a kanadai British Columbiában, a Yellowhead Highway autópályához tartozik. Az út szorosan követi az északi British Columbia irányvonalát és a Kanadai Nemzeti Vasút vonalával párhuzamos. Ez az az út, ahonnan sok ember eltűnt – mindenféle nyom nélkül -, és soha többé nem kerültek elő.

 

Legalább 18 nő tűnt el mostanáig a titokzatos úton


És ez a szám csak nőni fog. Az eltűnt nők fotóit ábrázoló plakátok még mindig ott virítanak a villanypóznákon, és a környékbeli faliújságokon. „Eltűnt” – látszik a hatalmas betűs felirat néhány mosolygós, szerény kinézetű fiatal nő vagy tinédzser képe alatt.


Az első eltűnés 1974-ben történt a 720 km hosszú csendes országúton, melyet most már a Könnyek Országútjának (Highway of Tears) neveznek. Rengeteg kérdés merül fel, és nincs rájuk logikus magyarázat. Vajon mi történik itt voltaképpen? Sorozatgyilkosról beszélünk? Hogy miért jutott eszembe a „sorozatgyilkos” szó? Azért, mert néhány lány holttestét meg is találták. Megölték őket, és ezen a horror-országúton leltek rá a holttestekre – azonban sokuk azóta sincs meg. Az igazi kérdés: vajon valaha meg lesznek-e.


Kiderül a kellemetlen igazság?


Az első eltűnt lány Monica Ignas volt. Terrace keleti részén tűnt el 1974. december 13-án. Később egy sóderes gödörben találták meg – holtan. 1988-ban Alberta Williams holttestét találták meg. A lány 24 éves volt, meggyilkolták. 1994 után azonban az események felgyorsultak. Mostanra rengeteg pénzt költöttek arra, hogy fény derüljön az igazságra, de sajnos semmi eredmény nem született. Mégis mi folyik itt? Talán az ott élő emberek borzasztó életkörülményei felelősek a rejtélyért? Ezen a vidéken mindenütt érezni lehet a nyomort, az emberi méltóság a béka feneke alatt van. Egy igazi rezervátum. Sokan vannak azon a véleményen, hogy azért nincs válasz arra, hogy mégis mi történik a rejtélyes országúton, mert soha nem is foglalkoztak az üggyel komolyabban. A kétkedők tábora azon a véleményen van, hogyha komolyabban nyomozna a hatóság, minden bizonnyal kiderülne a kellemetlen igazság.


2007-ben Robert Pickton-t Vancouverben egy bírósági tárgyaláson börtönre ítélték. Amikor a rendőrök illegális fegyverek után kutattak a disznófarmján, egy eltűnt indián prostituált ruhadarabjait találták meg nála. Amikor a rendőrség tovább kutatott, tüzetesen átnézte az egész farmot, 49 indián nő maradványait találták meg. Pickton pornófilmeket készített a nőkről, majd lemészárolta őket a farmján, mint a disznókat. De a tárgyaláson felmerültek újabb kérdések a rendőrség és az igazságszolgáltatás részéről. Hogy lehet, hogy a bűntény eddig nem tárult fel? Miért nem kereste soha senki ezeket a nőket?

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 tünet, mely bizonyítja, hogy a magas vércukorszint hatással van a szervezetedre

9 tünet, mely bizonyítja, hogy a magas vércukorszint hatással van a szervezetedre

A cukor vagy a glükóz a test üzemanyaga, segít abban, hogy aktív és energikus lehess. A vércukorszint attól függ, hogy mikor és mit eszel. Ám nem mindig működik minden jól, és van, amikor a sejtek már nem képesek felszívni a cukrot, emiatt pedig megnő a vércukorszint. Ennek következtében károsodhatnak az erek, a szervek és az idegek. Ez az állapot pedig súlyos szövődményeket is okozhat. 

Tovább »
Állati fejtörő - Elbújt egy burgonya a hörcsögök között

Állati fejtörő - Elbújt egy burgonya a hörcsögök között

Ne aggódjatok, mára is hoztunk egy szuper szórakoztató fejtörőt, amivel megmozgathatjátok az agytekervényeiteket! Meg persze a szemeteket, mert nehogy azt higgyétek, könnyű dolgotok lesz! Egy komplett hörcsög család között bújt el egy burgonya, ami igen jól álcázza magát. Sikerül őt kiszúrnod?

Tovább »
Minden hónaphoz tartozik egy madárszimbólum - Melyik a tiéd, és mit árul el rólad a Világegyetem?

Minden hónaphoz tartozik egy madárszimbólum - Melyik a tiéd, és mit árul el rólad a Világegyetem?

A születési év, hónap és nap jelentős szerepet játszanak abban, hogyan is alakul a sorsod és milyen a jellemed. Talán arról már hallhattál, hogy az egyes születési hónapokhoz tartozik egy-egy drágakő, de gondoltad volna, hogy minden egyes hónaphoz egy-egy madár is társul? Nézd meg, hogy a születési hónapodhoz milyen madár kapcsolódik, és fedezd fel, mit árul el a Világegyetem a személyiségedről!

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép