2018. március 23. - Emőke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 23. - Emőke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A rejtélyek országútja

Sz.Á.

A 16-os út a kanadai British Columbiában, a Yellowhead Highway autópályához tartozik. Az út szorosan követi az északi British Columbia irányvonalát és a Kanadai Nemzeti Vasút vonalával párhuzamos. Ez az az út, ahonnan sok ember eltűnt – mindenféle nyom nélkül -, és soha többé nem kerültek elő.

 

Legalább 18 nő tűnt el mostanáig a titokzatos úton


És ez a szám csak nőni fog. Az eltűnt nők fotóit ábrázoló plakátok még mindig ott virítanak a villanypóznákon, és a környékbeli faliújságokon. „Eltűnt” – látszik a hatalmas betűs felirat néhány mosolygós, szerény kinézetű fiatal nő vagy tinédzser képe alatt.


Az első eltűnés 1974-ben történt a 720 km hosszú csendes országúton, melyet most már a Könnyek Országútjának (Highway of Tears) neveznek. Rengeteg kérdés merül fel, és nincs rájuk logikus magyarázat. Vajon mi történik itt voltaképpen? Sorozatgyilkosról beszélünk? Hogy miért jutott eszembe a „sorozatgyilkos” szó? Azért, mert néhány lány holttestét meg is találták. Megölték őket, és ezen a horror-országúton leltek rá a holttestekre – azonban sokuk azóta sincs meg. Az igazi kérdés: vajon valaha meg lesznek-e.


Kiderül a kellemetlen igazság?


Az első eltűnt lány Monica Ignas volt. Terrace keleti részén tűnt el 1974. december 13-án. Később egy sóderes gödörben találták meg – holtan. 1988-ban Alberta Williams holttestét találták meg. A lány 24 éves volt, meggyilkolták. 1994 után azonban az események felgyorsultak. Mostanra rengeteg pénzt költöttek arra, hogy fény derüljön az igazságra, de sajnos semmi eredmény nem született. Mégis mi folyik itt? Talán az ott élő emberek borzasztó életkörülményei felelősek a rejtélyért? Ezen a vidéken mindenütt érezni lehet a nyomort, az emberi méltóság a béka feneke alatt van. Egy igazi rezervátum. Sokan vannak azon a véleményen, hogy azért nincs válasz arra, hogy mégis mi történik a rejtélyes országúton, mert soha nem is foglalkoztak az üggyel komolyabban. A kétkedők tábora azon a véleményen van, hogyha komolyabban nyomozna a hatóság, minden bizonnyal kiderülne a kellemetlen igazság.


2007-ben Robert Pickton-t Vancouverben egy bírósági tárgyaláson börtönre ítélték. Amikor a rendőrök illegális fegyverek után kutattak a disznófarmján, egy eltűnt indián prostituált ruhadarabjait találták meg nála. Amikor a rendőrség tovább kutatott, tüzetesen átnézte az egész farmot, 49 indián nő maradványait találták meg. Pickton pornófilmeket készített a nőkről, majd lemészárolta őket a farmján, mint a disznókat. De a tárgyaláson felmerültek újabb kérdések a rendőrség és az igazságszolgáltatás részéről. Hogy lehet, hogy a bűntény eddig nem tárult fel? Miért nem kereste soha senki ezeket a nőket?

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 módszer, hogy túléld a napot, ha úgy érzed, nagyon álmos vagy

15 módszer, hogy túléld a napot, ha úgy érzed, nagyon álmos vagy

A legjobb módja az energikusságnak a kellő mennyiségű alvás, de néha nem tudod kipihenni magad. Amikor az álmosság miatt alig tudod nyitva tartani a szemedet munka közben, tudod, hogy igazán csak a pihenés segíthetne. Ám van néhány tipp, melyekkel könnyebben átvészelheted a napot. Íme, a leghatékonyabb és legegyszerűbb módszerek, melyek segítnek valamelyest leküzdeni az álmosságot.

Tovább »
Megtalálod a betűt a színes pöttyök között? - Optikai illúzió teszt

Megtalálod a betűt a színes pöttyök között? - Optikai illúzió teszt

Kemény kihívásra hívunk téged! A feladat ugyan egyszerű, nem kell hozzá számolni, logikázni, hosszasan töprengeni, csak a szemedet kell hozzá használni. Na, igen ám, de pont ettől válik nehézzé! Milyen jó a szemed? Mennyire jó a színfelismerő képességed? Megbírod különböztetni a színek árnyalatait? Menj végig ezen a játékos optikai illúzió teszten és minden kérdésre választ fog kapni! 

Tovább »
Hány arcot pillantasz meg a képen? - Megmutatja személyiséged kardinális pontjait

Hány arcot pillantasz meg a képen? - Megmutatja személyiséged kardinális pontjait

Gondolkodtál már el azon, hogy mennyire összetett egy ember személyisége? Nem elég a felszín, hiszen rengeteg rejtett képességgel bírunk, és nagyon sok különleges tulajdonságunk van. Az alábbi teszt sokat elárulhat a személyiségedről, mindehhez pedig a tudatalattit hívja segítségül.

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép