2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A rejtélyek országútja

Sz.Á.

A 16-os út a kanadai British Columbiában, a Yellowhead Highway autópályához tartozik. Az út szorosan követi az északi British Columbia irányvonalát és a Kanadai Nemzeti Vasút vonalával párhuzamos. Ez az az út, ahonnan sok ember eltűnt – mindenféle nyom nélkül -, és soha többé nem kerültek elő.

 

Legalább 18 nő tűnt el mostanáig a titokzatos úton


És ez a szám csak nőni fog. Az eltűnt nők fotóit ábrázoló plakátok még mindig ott virítanak a villanypóznákon, és a környékbeli faliújságokon. „Eltűnt” – látszik a hatalmas betűs felirat néhány mosolygós, szerény kinézetű fiatal nő vagy tinédzser képe alatt.


Az első eltűnés 1974-ben történt a 720 km hosszú csendes országúton, melyet most már a Könnyek Országútjának (Highway of Tears) neveznek. Rengeteg kérdés merül fel, és nincs rájuk logikus magyarázat. Vajon mi történik itt voltaképpen? Sorozatgyilkosról beszélünk? Hogy miért jutott eszembe a „sorozatgyilkos” szó? Azért, mert néhány lány holttestét meg is találták. Megölték őket, és ezen a horror-országúton leltek rá a holttestekre – azonban sokuk azóta sincs meg. Az igazi kérdés: vajon valaha meg lesznek-e.


Kiderül a kellemetlen igazság?


Az első eltűnt lány Monica Ignas volt. Terrace keleti részén tűnt el 1974. december 13-án. Később egy sóderes gödörben találták meg – holtan. 1988-ban Alberta Williams holttestét találták meg. A lány 24 éves volt, meggyilkolták. 1994 után azonban az események felgyorsultak. Mostanra rengeteg pénzt költöttek arra, hogy fény derüljön az igazságra, de sajnos semmi eredmény nem született. Mégis mi folyik itt? Talán az ott élő emberek borzasztó életkörülményei felelősek a rejtélyért? Ezen a vidéken mindenütt érezni lehet a nyomort, az emberi méltóság a béka feneke alatt van. Egy igazi rezervátum. Sokan vannak azon a véleményen, hogy azért nincs válasz arra, hogy mégis mi történik a rejtélyes országúton, mert soha nem is foglalkoztak az üggyel komolyabban. A kétkedők tábora azon a véleményen van, hogyha komolyabban nyomozna a hatóság, minden bizonnyal kiderülne a kellemetlen igazság.


2007-ben Robert Pickton-t Vancouverben egy bírósági tárgyaláson börtönre ítélték. Amikor a rendőrök illegális fegyverek után kutattak a disznófarmján, egy eltűnt indián prostituált ruhadarabjait találták meg nála. Amikor a rendőrség tovább kutatott, tüzetesen átnézte az egész farmot, 49 indián nő maradványait találták meg. Pickton pornófilmeket készített a nőkről, majd lemészárolta őket a farmján, mint a disznókat. De a tárgyaláson felmerültek újabb kérdések a rendőrség és az igazságszolgáltatás részéről. Hogy lehet, hogy a bűntény eddig nem tárult fel? Miért nem kereste soha senki ezeket a nőket?

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

7 dolog, amit a férfiak igazán akarnak egy kapcsolatban - Őszintén elmesélik

Mi, férfiak gyakran tartózkodunk arról beszélni, hogy érzelmileg mire van pontosan szükségünk. Inkább csendben vagyunk, és ha hisztitek Drága Hölgyeim, ha nem, belül szenvedünk. Ám csodálatos partnerként valószínűleg tudni akarjátok, hogy életetek párjának mire van szüksége egy kapcsolatban, ezért íme, néhány alapvető férfiigény.

Tovább »
A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szent Szemek üzenete, melyek a lelkedbe látnak - Fedezd fel a jelent is, ne csak a jövőt!

A Szem a lélek tükre, tartja az ősi görög mondás, és valószínűleg igaz is. A szemünkön keresztül észlelünk, tanulunk, és esünk szerelembe is. A látás igényli a legkomplexebb agyműködéseket, ezért olyan fontos. Ám jó, ha tudod, hogy a Látás nem mindig a szemünkön keresztül történik…

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Nyisd meg szíved és elméd azok felé a lágy ritmusok felé, amelyek visszaállítják egyensúlyérzékedet. Gyakran, amikor fontos változásokat hoznak életünkben, védelemre és vezetésre van szükségünk.

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép