SZEX, SZERELEM

Szeretkezési pozitúrák II. rész

Szerző:
Szabó Anna
Ígéretünkhöz híven folytatjuk cikksorozatunkat, melyben a legizgalmasabb szeretkezési pozitúrákat mutatjuk be. Sokkal izgalmasabb, és színesebb lesz a szexuális életed, ha nem a megszokott poziciókat alkalmazzátok partnereddel....
A kanál

Az oldalon fekvés, vagy kanalazás, nagyon intim póz, és tökéletes a romantikus lelkületűek számára, mert közben nagyon közel vannak egymáshoz a partnerek.
A kanálpóz gyakorlatilag olyan, mint a hátulról való behatolás, csak közben a partnerek az oldalukon fekszenek.

Ha a férfi a nő mögött fekszik, akkor át tudja ölelni a nőt, miközben beléhatol. Ez a póz egyesíti az ölelkezést és a szeretkezést. Ezt a pózt lopakodónak is hívják, mert a párod megpróbálhat úgy ébreszteni téged reggel, hogy beléd csusszan hátulról – nem rossz erre ébredni! Habár lehet, hogy nem jut eszébe megnedvesíteni a hímvesszőjét, mielőtt megpróbál a te alvó vaginádba hatolni...
Ebben a pózban ráadásul a reggeli rossz leheletet sem lehet érezni.


Felül a nő

Amikor a nő van felül, a pasi csak pihen, és a nő végzi a munkát. Ebben a pózban az a legjobb, hogy a férfiak szeretik nézni a nőket szex közben, és fekvő helyzetben elég sok mindent láthat onnan lentről. Ráadásul most, hogy nincs annyira elfoglalva a mozgással, van elég ideje és szabad keze más dolgokra is, például simogathatja a nő melleit vagy csiklóját.

A nő számára az a legjobb, hogy ő irányítja azt, hogy milyen mélyen és milyen erősen hatoljon belé a partnere. Emellett elég sokféleképpen el tud helyezkedni a férfin, és így a vagina különböző részeit tudja ingerelni a szeretkezés.

A póz alapvető verziója az, amikor a férfi a hátán fekszik, a nő pedig térdelve meglovagolja a hímvesszőjét, miközben a térdeit a férfi csípőjének két oldalára helyezi. Ebben a helyzetben a nő előre- és hátradőléssel tudja változtatni az ingerlés helyét.

Az előredőlés a csiklót ingerlét jobban, a hátradőlés pedig a vaginát. Ebben a helyzetben könnyű megteremteni a sokak számára fontos szemkontaktust is.
A nő ilyenkor kiélheti dominanciára való hajlamait: lefoghatja a partnerét, miközben lovagol rajta.

A férfi számára is nagyon élvezetes ez a póz, mert simogathatja a nő kebleit vagy mellbimbóit, vagy egyszerűen csak hátradőlhet és élvezheti a show-t.
Kis változatosságként megpróbálhatod fordítva megülni a partneredet, úgy, hogy a hátadat mutatod neki.


Felül a férfi

A leggyakoribb póz az, amikor a férfi van felül. Sokan úgy gondolják, hogy ez a póz unalmas, pedig vannak benne izgalmas dolgok, ha az élvezetről van szó.
A misszionárius pózban a hímvessző felső része ideális helyzetben van ahhoz, hogy ingerelje a csiklót. Ez nagyon gyönyörteli tud lenni, hiszen úgy érhetsz el orgazmust, hogy a pasi egyszerre ingereli a vaginádat és a csiklódat.
Egyenesen a párod szemébe nézhetsz, ami nagyon jó, hiszen a szemkontaktus fontos szeretkezés közben.

Nagyon izgató tud lenni az, amikor a pasid szemébe nézel, miközben szeretkeztek – ez tovább növelheti az izgatottságot, ráadásul ebben a helyzetben könnyű csókolózni, mert nem kell kifacsarnod a testedet.
Ha meggörbíted a hátadat vagy felemeled a csípődet, irányítani tudod, hogy a párod milyen mélyen hatoljon beléd.

Ha a hátadat görbíted, akkor a hímvessző nem mehet túl mélyre, ha pedig a medencédet emeled fel, sokkal mélyebbre tud hatolni a pasid.
Azzal is növelheted a gyönyört, ha megpróbálod a lábadat különféle helyzetekbe rakni.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL