SZÓRAKOZÁS

Dollármilliók jótékonyságra világsztároktól

Szerző:
Szabó Anna
Azok a celebek, akik adakoznak, ösztönző erőként szolgálnak mindannyiunk számára, hogy küzdjünk álmainkért, céljainkért és hogy soha ne felejtsük el, honnan jöttünk, mikor jutottunk ide.

 

Tény, hogy híresek lettek, a képességük miatt, a sok millió ember miatt, akik bátorították őket. És ők adakozással hálálják meg ezt az embereknek. Itt most nem csak gazdag és tehetséges celebeket fogok felsorolni, ez a 9 híresség, akik adakoznak, azok, akiket igazán csodálhatunk.

{KEPGALERIA}

A hírességek nagyszerű szórakoztató emberek, és nagyon jó látni, hogy ezek az emberek nagyban hálálják meg, adják vissza, anyagiak útján, melyet éveken át kerestek meg, amit az emberektől kaptak hosszú éveken keresztül. Szép látni, hogy vannak más dolgok is, mint hogy extravagáns életre költenék a jövedelmüket. Pozitív hozzáállásukkal ez a 9 adakozó celeb a legjobb a filmiparban.

Figyelem! Segítséget kérünk!

Hatósági állatorvosi utasításra a Spánielmentésnek KÖLTÖZNIE kell, ugyanis a jelenlegi helyünkön (Dunaharaszti) megtiltották a működést. Aki ismer minket, az tudja, hogy SOHA, de soha nem hagyunk kutyát a bajban. Ha azonban nem sikerül heteken belül költöznünk, akkor a mentés kerül komoly veszélybe.

Sürgősen anyagi támogatásra lenne szükségünk ahhoz, hogy a rendelkezésünkre álló területen befejezzük az építkezést!

Unicredit Bank 10918001-00000098-44870000,
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület.
Közlemény: spánielfarm

Előre is köszönjük annak, Aki lemond egy kávéról, fagyiról, chipsről, hogy közel 60 kutya sorsa forduljon jobbra!

 

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL