REJTÉLY-MISZTIKA

A Fekete Szemű Emberek rejtélye

Szerző:
Szabó Anna
A modern mitológia tele van megmagyarázhatatlan, rejtélyes jelenségekkel, ám a mai napig nem futottam még bele olyan hasonlóan megmagyarázhatatlanba, mint a Fekete Szemű Emberek rejtélye. Gyakran Fekete Szemű Gyerekeknek, vagy Fekete Szemű Lényeknek is hívják őket.

 

Akik már találkoztak az említett lényekkel, rendre megegyező dolgokat meséltek el velük kapcsolatban. Természetesen kis változások előfordulnak az egyes jeleneteknél, ám ez a Fekete Szemű Embereket még misztikusabbá teszi. A legtöbb esetben egy embernek tűnő lény szólítja meg az embert az otthona ajtajában, vagy az autójában, hogy engedje be. Általában nagyon semmitmondó személyiségek (ha egyáltalán van személyiségük). Ha azonban a válasz a kérésükre nem, rendkívül izgatottá válnak. A legtöbb alany minden alkalommal egy intenzív rettegést él át, a pánik és fenyegetettség érzése lesz úrrá rajta e lények társaságában.


A kinézetük


Általában rendkívül sápadtak, már-már betegnek tűnő hófehér bőrük van, a hajuk nagyon sötét, és túlnyomóan fiatalok. A szemük koromfekete, beleértve a szemfehérjét is. Az esetek többségében férfiak, és gyakran fekete, vagy nagyon sötét ruhát viselnek (néhány alany viszont nőkről is beszámolt). A legfurcsább az, hogy általában nyilvános helyen közelítenek az alanyok felé.

Egy nő arról számolt be, hogy miközben békésen mosta a kezét egy benzinkút mosdójában, egyszer csak mellé állt a lény, és meredten bámult rá. Ám az is megesett már, hogy egy vagy két 10 év körüli gyermek volt az, aki halálra rémítette a gyanútlan embereket. Ezek a gyerekek általában haza akarnak menni, ezért be akarnak szállni az alany kocsijába, vagy éppen be akarnak menni az otthonába. Gyakran nincs rajtuk cipő, kócosak, piszkosak, és természetesen személyiségmentesek, de csak addig, amíg vissza nem utasítják őket, mert akkor éktelen haragra gerjednek.


Nem tudjuk pontosak kik, vagy mik ezek a lények, ahogyan azt sem, hogy honnan jöttek. Az azonban tény, hogy a Fekete Szemű Emberek minden esetben engedélyt kérnek arra, hogy beszállhassanak a kocsiba vagy arra, hogy meglátogassanak bennünket otthonunkban. Behívás nélkül nem képesek bejönni, még akkor sem, ha akarnának. Egy fiatalember beszámolójában egy lány be akart jönni az ajtón, de valami láthatatlan erő megállította, amikor az otthoniak nem akarták beengedni. Akinek ismerős a vámpírmitológia, az hamar rájön, hogy a behívásra való belépés klasszikus vonása a vámpíreseteknek. A vámpír ugyanis nem léphet be a házba, csak ha hívják.

Majdnem minden Fekete Szemű Emberrel való találkozás úgy ér véget, hogy az alany nagyon fél és legszívesebben elfutna. Néhány történetben az emberek ösztönös reakciója az, hogy nem engedik be őket, ami valahol természetes.


Néhány szemtanú már beszélt is velük. Ilyenkor gyakran utaltak rá, hogy nincs otthonuk, de nagyon szeretnék, ha lenne, és jó lenne megtalálni a hazavezető utat. Úgy tűnik, csavarognak a nagyvilágban, és keresnek valamit. Valószínűleg az ő elképzelésük az otthonról nem egy ház, inkább egy test, amiben élni szeretnének.


Vajon kik-mik lehetnek ezek a lények?


Egyesek szerint emberi bőrbe bújt démonok, akik azért keresik bizonyos emberek társaságát, hogy ellopják a lelkét. Mások szerint vámpírok, akik arra várnak, hogy valaki vérét vagy energiáját magukhoz vegyék. Más magyarázat szerint földönkívüli életformák, akik be akarnak illeszkedni a társadalomba, és talán egy helyet akarnak találni, ahol végleg letelepedhetnek. Egyformán ésszerű magyarázatok ezek, hiszen mindegyik történetben megtalálhatók a démoni, a vámpír és földönkívüli vonások egyaránt, de nincs konkrét bizonyíték egyikre sem.

A fekete szeműek tulajdonképpen nem figyelmeztetnek semmire, és valószínűleg nem is akarnak bántani senkit. Tulajdonképpen semmi mást nem akarnak, csak bejutni az emberek személyi szférájába – legyen szó autóról, vagy lakásról.

Ne engedd be őket...

 

 

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL