A Valami Amerika rendezőjének sorozata a Társas játék

 

Hatalmas sikert aratott az HBO saját gyártású sorozata, a Társas játék első évada. A nézők már az utolsó epizód adásba kerülése után abban reménykedtek, hogy az izraeli adaptációként képernyőre került széria hazánkban folytatódik majd egy újabb évaddal. Másfél éves alkotómunka előzte meg az első májusi forgatási napot, hiszen ezúttal teljes mértékben magyar forgatókönyv született, ugyanis a sorozatot eredetileg egy évadnyira tervezték. A nyolcvanfős stáb, a tizenhat főbb szereplő és a statiszták hatvannégy napnyi forgatás után készültek el a Társas játék második évadával. A vezető rendező ezúttal is Herendi Gábor volt, aki Fazakas Péterrel együtt igazgatta a HBO sorozatának felvételeit.


Az egyik szemem sír, a másik nevet, hogy véget ért a Társas játék második évadának forgatása. Egyrészt jó érzés, ahogy a filmesek mondják, hogy az anyag dobozban van, vagyis mindent leforgattunk, már csak az utómunka van hátra. Másrészt kicsit szomorú is vagyok, hogy vége. Nagyon jó volt csinálni, a csapat fantasztikus volt, egy nagyon jó hangulatú munkán vagyunk túl.” – árulta el Herendi Gábor. – „Ilyenkor nagyon hiányzik mindenki, hiszen a napi tizenkét-tizennégy óra együttlét igencsak összekovácsolja a társaságot. A forgatás végével a rendező már szokta érezni, hogy milyen az anyag minősége. Nagyon jók az érzéseim. Szerintem felülmúltuk az első évadot, izgalmasabb, pörgősebb anyag született, de majd a nézők döntsék el, igazam van-e.” - tette hozzá a rendező.


Az első évad végén mindenki megtalálta boldogságát, Léna és Dávid, Gabi és Antal is egymásra talált. Ivánt elhagyva pedig Judit is új életet kezdett, de hogy hogyan folytatódik a Társas játék szereplőinek története, és miként tér vissza az első évadban elhunyt Léna édesanyja, az csak októberben derül ki. Bőven számíthatunk fordulatokra ezen túl is, elég csak a sorozat új szereplőinek sorára gondolni. Martinovics Dorina, Simon Kornél, Pokorny Lia, Gazsó György, Balsai Móni és Thuróczy Szabolcs mellett Udvaros Dorottya, Parti Nóra, Fekete Ernő és Szabó Kimmel Tamás is látható lesz a Társas játék második évadában.


Társas játék – második évad októberben az HBO-n!

{KEPGALERIA}

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL