SZÉPSÉG

Igazi egyéniség a flakonban

Szerző:
Szabó Anna
„Többet akarsz az élettől? Kezdd a hajaddal!” Hirdeti filozófiáját az Aussie, mely édes illatával és varázslatos összetevőivel minden nő szívébe belopja magát.

 

Húsz évvel ezelőtt még erősen elgondolkodtunk, hogy a nagy fehér cápákról szóló hajmeresztő történeteken kívül bármi igazán izgalmas eszünkbe jusson Ausztráliáról. A déli kontinens manapság mára már azonban nagyon is részese a nemzetközi vérkeringésnek, és van mit megvillantania, legyen szó jó borokról, különleges ételekről vagy akár a divatról...
… vagy éppen olyan jó dolgokról, amivel hajunkat kényeztethetjük
Aussie.

Szépségápolásban jártas újságíróként talán hallottál már a kis kedvencünkről, amely néhány évvel ezelőtt bombaként söpört végig Londonon, majd egész Nagy-Britannián, hogy a semmiből pár év alatt mára ötven millió flakon fogyjon belőle a szigetországban. – „Jó nektek!” – gondolhatjátok magatokban. – „De mi közöm van nekem mindehhez? Fel sem tudok állni egy szörfdeszkára. És a frizurám se kifejezetten hullámlovaglásra termett.”

Abban egyetértünk, hogy léteznek fontosabb dolgok is a hajnál, mégis azt gondoljuk, ha többet akarsz az élettől, jobb, ha a hajaddal kezded! Hamarosan bemutatjuk, hogy az ausztrál vadonban élő csodanövények hogyan varázsolják gyönyörűvé a hajunkat. A kengurus palackokat már megtalálod a hazai polcokon is a DM-ben, összesen öt kollekcióban. Eláruljuk a titkot: minden flflakonba töltöttünk az ősi rejtély és bölcsesség keverékéből, amely csodákat tesz a hajkoronával, legyen az göndör vagy sima, kócos, túl lapos, vagy egyszerűen csak kezelhetetlen. Az Aussie hajápolók tesztjei bebizonyították, hogy az avokádó olaj kivonatára – hogy csak egyet említsünk – mindig számíthatsz, ha neked és a hajadnak is egy kis lazításra lenne szükséged. Íme, az új kollekció:

Miracle Moist sampon és balzsam
Hidratáló összetevőivel egy pillanat alatt csodálatossá varázsolja a száraz, sprőd, kócos hajat.

Colour Mate sampon és balzsam
Óvja és ragyogón tartja a festett hajat, miközben gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajszálakat.

Mega sampon és balzsam
Mindennapos használatra. Felülmúlhatatlanul fényessé és rugalmassá varázsolja a hajat.

Aussome Volume sampon és balzsam
Megnöveli a haj tömegét a hajtövektől a hajvégekig. Mindenki téged fog bámulni, hogy hogy csinálod, hogy ilyen egészséges és dús a hajad...(mi tudunk titkot tartani)

Lucious Long sampon és balzsam
Termékek hosszú hajra, az ausztrál Kék-hegység egyes területein honos növény kivonatával, hogy hajad újra puha és fényes legyen. Segít a mélyhidratálásban, regenerálja és táplálja a hosszú hajat.

A 3 perces Csoda
Igen, jól láttad, Csoda nagy Cs-vel. A 3 Minute Miracle Reconstructor
ugyanis az Aussie termékcsalád legsikeresebb tagja. Egyik összetevője az ausztrál citromfű, amely kisimítja a töredezett hajszálakat, és a hajszálak belsejébe hatolva segít helyreállítani a sérült hajszálakat. A haj jótündére, amely mindössze 3 perc alatt csodát tesz. Így több időd marad a szórakozásra is: nyugodtan elmehetsz táncolni, karaokézni, kipróbálhatod a bungee jumping-ot, vagy tehetsz bármit, de a hajad miatt többé nem kell aggódnod.

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod az Aussie termékcsaládot. Meglátod, igazi egyéniség minden darabja, és minden egyes flflakon az Aussie fifilozófifiáját hirdeti:

„Többet akarsz az élettől?
Kezdd a hajaddal!”

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL