SZÉPSÉG

Miklósa Erika is kipróbálta a Thread Lifting kontúrterápiát

Szerző:
Szabó Anna
Miklósa Erikán nem fog az idő vaskereke, a világhírű operaénekesnő alakjának nyoma sincs a kornak. A világjáró művésznő izgalmas időszak elé néz, nemrégiben elárulta, minek köszönheti tökéletes megjelenését és hogyan őrzi meg bőre fiatalságát!

 

Miklósa Erika a karrier mellett a sportban is céltudatos, az énekesnő alakját a rendszeres futásnak köszönheti. „Újabban rendszeresen sportolok és versenyzem is, mint amatőr. A sport és a természet teljesen kikapcsol, ilyenkor tudok egy kicsit a gondolataimba merülni. Természetvédelmi területen élek, így szerencsére mindez csak egy karnyújtásnyira van”- árulta el Erika.

 

Infraszauna és hidegkamra Miklósa Erika titka

Mivel a rengeteg színpadi smink megviseli a bőrét, a művésznő elárulta, a mozgás mellett kiemelt figyelmet szentel a hétköznapokban a bőrápolásnak is. „Szépségápolási termékekkel kapcsolatban többnyire a kozmetikusomat szoktam megkérdezni, az ő véleményét kérem ki, de van, amikor csak a megérzéseimre hallgatok. A bőrápolás nagyon fontos számomra, hiszen az arcbőröm erősen igénybe van véve a sok színpadi smink miatt. És bár minőségi termékekkel dolgoznak rajtam, mégis, vannak olyan időszakok, amikor mindennap erősen ki vagyok sminkelve. Ilyenkor nagyon fontos, hogy több energiát és pénzt fordítsak az bőröm ápolására - mesélte Erika, majd hozzátette titka az infraszaunában és a hidegkamrában rejlik.

„Nemrégiben megismertem a hidegkamra módszert, mellyel az egész testem és a bőröm megújul, emellett rendszeresen szaunázok. Ha úgy érzem, hogy nagyon fáradt vagyok, akkor szívesen használok testradírt, vagy arcradírt utána pedig valami finom krémet. Miklósa Erika ellenzi és hivatása miatt nem is alkalmazhatna különböző drasztikus szépészeti beavatkozásokat, azonban dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosának javaslatára egy különleges új technikát most mégis csak kipróbált.

„Nálam a Thread Lifting kontúrterápia nagyon bevált. Bár félek a tűktől, ez a kezelés alig fél óra alatt csodát tett! Az eljárás segít a megereszkedett bőr feszesítésében, az eredmény hihetetlenül látványos, a bőröm sokkal üdébb és rugalmasabb lett.” A kezelést végző szakorvos, dr. Csernus Krisztina elárulta a Thread Lifting kontúrterápia évekkel megfiatalítja az arcot, helyreállítja a megereszkedett bőrt, bőrmegújító hatása stimulálja a kollagéntermelést, és felgyorsítja a helyi mikrokeringést. Ez egy fantasztikus új ránctalanító és fiatalító eljárás.

 

„Mindig visszavágyom New Yorkba!”

A művésznő elárulta, mindig örömmel tér vissza a manhattani nyüzsgésbe. „New York mindig is közel állt a szívemhez, bár három egy hét után úgy érzem megőrülök a várostól. De ha az ember egyszer belekóstol a manhattani életbe, onnantól kezdve valahogy mindig vágyik rá. Úgyhogy nagyon szeretek visszamenni, különösen a színház és a Metropolitan Opera miatt, mert nagyon jó közösség és persze fantasztikus előadások vannak.”


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL