SZÉPSÉG

Próbáld ki a tökéletes párost!

Szerző:
Szabó Anna
Vajon mi a siker titka? A tökéletes párosítás! Mindegy, hogy az esti bulira kell választanod egy ruhát, forró randira mész egy jóképű sráccal vagy új állás ajánlatot kaptál – a lényeg, hogy mindenre legyen egy testhezálló megoldásod. Csak így érheted el azt az önbizalmat, amivel emelt fővel viselheted bármit is hoz az élet.

 

Most először, a Gillette Venus tapasztalatának és az Olay szakértelmének tökéletes párosításával minden mozdulatod elbűvölő lesz és minden szem Rád szegeződik majd. Mindez köszönhető annak, hogy lábad olyan hibátlanul sima lesz mint egy Istennőé. Egy Istennő bőrébe bújva készen állhatsz a ragyogásra, jöhet bármi.

 

Tökéletes páros

Manapság egy Istennő élete nehéz lehet. A felgyorsult események állandó készenlétet igényelnek, és kevés idő marad a felkészülésre, hogy minden kihívásnak meg tudjunk felelni. Össze kell hangolnunk különböző feladatainkat ahhoz, hogy a legjobban teljesíthessünk. A sok teendő közepette, kevés idő marad önmagadra, arra, hogy úgy érezd, megfelelően gondoskodsz magadról és igazán magabiztos lehess. Ahhoz, hogy igazi Istennőként tündökölj, mindössze egy tökéletes megoldásra van szükséged minden kihívásra és helyzetre. Hiszen a csodák mindig akkor történnek, mikor magabiztosan, jól érzed magad a bőrödben!

 

Engedd meg magadnak a tökéletes gondoskodás luxusát!

Saját tested és érzékeid kényeztetése a legjobb módja annak, hogy rátalálj a benned szunnyadó Istennőre. A Gillette Venus pengék és az Olay hidratáló és tápláló hatóanyagainak köszönhetően lábad egy pillanat alatt tökéletesen sima, puha és csillogó lesz. Az egész világot elbűvölő önbizalom ezután már magától jön.

A Gillette Venus & Olay borotva egy szempillantás alatt megoldást nyújt bőröd Istennőhöz méltó ápolására, és mindezt a legegyszerűbb módon. Az öt szorosan elhelyezkedő penge és a beépített krémezőcsíkok az Olay hidratáló formulájával a borotválkozást gyorssá, precízzé, biztonságossá és varázslatossá teszik. Nincs szükséged semmilyen kiegészítő termékre, csak nedvesítsd be a borotvát és a krémezőcsíkokból felszabaduló fantasztikus puhító formula táplálja bőröd és tökéletes siklást tesz lehetővé.

A bőr szépségét fokozó Olay krémezőcsíkok alkotóelemei a következők:
• Glicerin - a természetes hidratálásért, amely pótolja a bőr nedvesség
• Vazelin - védi a bőrt és segít megkötni a bőr nedvesség tartalmát, amelynek hatására az kevésbé fog kiszáradni, így istennőhöz illően ragyoghat
• Kokum vaj - a növényi eredetű vaj, a kakaóvaj és a shea vaj családjából. A növényi vajakat széles körben használják testápolókban azok bőrpuhító tulajdonságai miatt. Gyorsan felszívódnak a bőrbe, így hidratálttá és egészségessé varázsolják azt.

Gillette Venus & Olay Borotva Zselé további kényeztetést nyújt a legigényesebb Istennők számára. A tápláló shea vajjal gazdagított formula puhítja és kisimítja a bőrt, így lesz az tökéletesen hidratált és istenien gyönyörű.

 

Mit gondolnak az igazi nők?

Boros Anita, a P&G PR menedzsere szerint: „ A nők lehengerlően akarnak kinézni, de a rohanó életmód mellett, ezt minél gyorsabban akarják elérni. Egy friss nemzetközi felmérés szerint kiderült, hogy a nők 85%-a érzi úgy, hogy a bőrápolási rutin elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezhessék magukat a bőrükben, ugyanakkor ötből négy nő (80%) ezt a lehető legegyszerűbben szeretné megoldani.”

Ahhoz, hogy megfeleljen az igényeknek, a Venus, a női borotválkozás világ vezetője, összefogott a világ egyik vezető hidratáló krém gyártójával, az Olay-jel, és létrehozott egy izgalmas, új borotvát, amely a borotválkozást gyorssá varázsolja, és segít bőröd hidratáltságának megőrzésében is, így lesz minden nő bőre mennyei, akár egy Istennőé.

A Venus kutatása szerint a nők 60%-a panaszkodik bőr problémákról borotválkozáskor; beleértve a szárazságot, irritációt, sérüléseket és vágásokat. Továbbá a nők 82%-a vallja, hogy kicsit vagy rendkívül zavarja őket bőrük szárazsága. Ultra-sima és gyönyörű bőrre vágynak.

Add át magad az istennői gondoskodásnak a Gillette Venus & Olay termékeivel. Érezd magadat magabiztosan bőrödben és a többi már magától jön!
A Venus & Olay kiskereskedelmi üzletekben kapható Magyarország szerte. A Venus termékek szépsége, hogy bármelyik Venus borotvafej illeszkedik bármelyik Venus borotvanyélre.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL