MÁGIA

Extrém erős fogyasztó varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Ki hinné, hogy egy kis varázslattal könnyen megszabadulhatunk felesleges kilóinktól. Ez azonban nem akármilyen varázslat, hiszen minden alkalommal 1-2 kilót veszíthetsz a súlyodból, ha nem többet. Nem hiszed? Próbáld ki! A mágia hihetetlen erejével megindul benned valami, amiről eddig nem is volt tudomásod...

 

Kellékek


- 1 piros gyertya
- 1 narancsszínű gyertya
- 1 sárga gyertya
- 1 zöld gyertya
- 1 kék gyertya
- 1 indigó színű gyertya
- 1 lila gyertya
- 1 fehér gyertya
- 1 fekete gyertya
- 1 virág a szívvirágból
- Piros szalag
- Gyufa
- Piros golyóstoll
- 1 db papír
- Üvegtál


A varázslat menete


Helyezd el a kilenc gyertyát egy köralakban. A fehér és a fekete gyertyák legyenek szemben egymással. A kör annyira nagy legyen, hogy törökülésben elférj benne. Tedd a piros szalagot a földre, kösd össze vele a fehér és a fekete gyertyát, majd gyújtsd meg az összeset. A piros tollal írd fel a következőket egy darab papírra:

Szeretnék fogyni
zeretnék fogyni
eretnék fogyni
retnék fogyni
etnék fogyni
tnék fogyni
nék fogyni
ék fogyni
k fogyni
fogyni
ogyni
gyni
yni
ni
i


Vidd át a papírt mindegyik gyertya lángján egyszer, égesd el, de vigyázz, ne gyújtsd fel. Tedd bele a papírt az üvegtálba, majd gyújtsd meg a szalag mindkét végét, egyiket a fehér gyertyával, másikat a feketével. Helyezd a szalagot az is a tálba. Amikor a tűz kialszik, vidd ki a szabad levegőre, fújd a hamut a szélbe, és képzeld el, hogy máris fogytál néhány kg-ot, és gyönyörű vagy. Ismételd meg a varázslatot, amíg el nem éred a kívánt eredményt. Sok sikert!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL