SZEX, SZERELEM

Hol van a G-pont?

Szerző:
Szabó Anna
Tudományos vélemények szerint a G-pont általi orgazmus sokkal erősebb, és élvezetesebb, mint a csikló általi. De hol is van a G-pont? Segítségünkkel találd meg ezt az érzékeny pontot.....

Hol van a G-pont?
A G-pont a vagina nyílásától körülbelül két ujjpercnyire található. A G-pont szivacsos, 2,5-3 cm-es terület a húgycső közelében, és tapintásra olyan, mint egy kicsi szivacs. Mivel minden nő különbözik, a G-pont helye mindenkinél más és más.

Ha megtaláltad a G-pontot, mit csinálj vele?
A G-pont orgazmusig való ingerléséhez három tényező szükséges: idő, gyengéd törődés és a G-pont folyamatos ütögetése. A legjobb, ha a mutató- és a középső ujjadat használod erre: ha megtaláltad a G-pontot, hajlítsd be az ujjaidat, majd nyújtsd ki őket (mintha hívnál valakit az ujjaiddal), és ezt ismételd.
Habár a G-pontot ujjal is lehet ingerelni, rengeteg olyan termék létezik, amiket kifejezetten a G-pont ingerlésére fejlesztettek ki. A keményebb vibrátorok és az üvegből készült műfütyik a legjobbak erre a célra, mert azok könnyen eltalálhatják a G-pontot. A kemény vibrátorok és az üvegből készült műfütyik ráadásul nem hajlanak meg, nem változik meg az alakjuk.
A legfontosabb az, hogy minden újfajta szexuális tevékenység előtt tudakozódj a részletekről – így biztosan minden résztvevő számára élvezetes lesz az új élmény.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL