GASZTRO

Top 10 epres recept - Kezdőtől a haladóig

Szerző:
Szabó Anna
Van valami mágikus az eperben, ami először a tekintet vonzza, majd beindítja a gyomornedveket. Kevés sült és főtt finomság készül belőle, aminek talán pont az az oka, hogy nehéz megállni csipegetés nélkül. Annak, aki képes megállni az eper falatozását, íme néhány remek recept!

 

 

 

Tudtad, hogy ebben a hihetetlenül finom gyümölcsben, az eperben, annyi C-vitamin van, ami az egész napi szükségletedet fedezheti. És még meglepőbb, hogy nem egy kilónyiban, hanem egy (egészséges, friss és ropogós) szemben. Kevés kalóriát tartalmaz, ráadásul magas rosttartalma elősegíti az emésztést is, sok benne a víz, ami miatt frissítő. Ez utóbbi tényeknek, ha szeretnél ledobni néhány kilót, bizonyára örülsz. Azonban, ha így van, akkor ne olvasd tovább receptjeinket, mert azok bizony szigorúan a hedonizmus jegyében készültek és alkalmasak a étkezési rended biztonságának megzavarására!

{KEPGALERIA}

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL