SZÉPSÉG

A dehidratált bőr

Szerző:
Szabó Anna
Ha úgy feszül a bőröd, mint a gazdag ember pénztárcája, akkor itt az ideje egy kis hidratálásnak.....

A dehidratált bőrt sokszor összetévesztik a száraz bőrrel. A dehidratált bőr azonban nem olaj-, hanem vízhiányos. A bőrt a napsugárzás, a fűtés, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a szolárium, a kevés alvás, a betegségek, a gyógyszerek és a stressz tehetik dehidratálttá. A megfelelő mennyiségű víz bevitele sokat segíthet a bőr állapotán, de a vízivással nem lehet megakadályozni a vízvesztést és a párolgást.

A víz bőrből való elpárolgását a megfelelő termékek használatával lehet megakadályozni. A dehidratált bőr kicserepesedhet és fájdalmas lehet, és ha száraz bőrre való termékeket használsz ilyenkor, pedig a bőröd csupán dehidratált, akkor az arcodon apró pattanások és púpok jelenhetnek meg, mert a bőrödben el fognak szaporodni a baktériumok.

A bőr egyensúlyának a visszaállításához kérj a kozmetikustól radírozással egybekötött kezelést, majd utána hidratáló pakolást. Ha saját kezűleg szeretnéd helyreállítani az arcodat, akkor használj bőrradírt – így lehet a leggyengédebben eltávolítani az elhalt hámsejteket –, majd hidratáló szérumot, gélt vagy krémet.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL