FÉSZEK

A feng-sui története

Szerző:
Szabó Anna
A feng-sui azon a taoista nézeten alapszik, hogy minden a csí-nek nevezett energiából van. Ha az energia egy környezetben nem áramlik rendesen, az diszharmóniát okoz.

A feng-sui arra szolgál, hogy kiegyensúlyozza ezt az energiát, ezáltal nagyobb eredményeket, boldogságot és egészséget hozzon létre.
A feng-sui szakértői térképet használnak arra, hogy meghatározzák, minek hol van a megfelelő helye az otthonodban (vagy munkahelyeden). Minden helynek van olyan területe, ami az életeddel összefügg, a kapcsolatokkal, gazdagsággal, sikerrel, egészséggel, gyerekekkel és a tanulással. A tárgyakat bizonyos módon kell elhelyezni, hogy ne hozzanak problémát az életedbe. Bizonyos színek, növények, a csengők és tükrök arra vannak, hogy egy-egy kialakult helyzeten javítsanak.
A környezet javítása érdekében tudnunk kell, hogy minden, ami körülvesz minket, élő, vagy nem élő, összefügg egymással. Ha csak egyvalami nem a helyén van, az hatással lehet minden másra is. A feng-sui hatással van (és persze felhasználható) az építészetben, lakberendezésben, de a geográfiában, csillagászatban, környezettervezésben és pszichológiában is. Azzal, hogy a személyes energiáinkat egyesíti egy bizonyos hely energiáival, magasabb szintű jó érzést kelthet bennünk.

A feng-sui magyarázattal szolgálhat arra, miért is vannak bizonyos minták az életedben, bizonyos helyeken.
A feng-sui finomságait több év is kell, hogy megtanulhassuk. De az alapok szinte azonnal megérthetők, és máris segítenek. Nem kell térkép, nem kell sok éves képzés ahhoz, hogy az első lépéseket megtedd. Cikksorozatunkban segítséget nyújtunk mindehhez.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL