REJTÉLY-MISZTIKA

Ki süllyesztette el a Titanicot?

Szerző:
Szabó Anna
Nem azt kérdeztük, hogyan süllyedt el, azt kérdeztük KI süllyesztette el? Amióta sikerült megtalálni a tenger fenekén a roncsokat, leginkább csak a tudományos kutatásokkal foglalkozunk. Feledésbe merültek azonban a régi feltételezések.

Pedig…
Valaki egyszer azt állította: az elmúlt 200 év legnagyobb tragédiáiban a jezsuiták keze van. Lehet?
A jezsuita rendet 1540-ben alapították. És azóta is erős. Mindig is Európa uralkodó házainak gyóntatói voltak, a pápát és a katolikus egyházat védik mindenhol. Még ma is. Céljuk a katolikus hit terjesztése, megőrzése. De van egy sötét oldaluk is: a Jézus-társaság. Évszázadokon át ők intézték a vallásos alapú gyilkosságokat. Sötét fickók, sötét köpönyegben, tőrrel a kezükben.
1910-ben hét férfi találkozott a Jekyll szigeten, nem messze Georgia partjaitól, hogy a Federal Reserve Bank,(az amerikai nemzeti bank) terveit megbeszéljék. Nelson Aldrich és Frank Valderclip képviselte a Rockefeller-pénzbirodalmat. Henry Davidson, Charles Norton és Benjamin Strong J.P. Morgant, Paul Warberg képviselte a Rothschildokat, Európából. A Rothschildok voltak mindig is a jezsuiták bankárai, és ők voltak a kulcs a katolikus egyház vagyonához.
A Morganok, Rothschildok és Rockefellerék egymás erős ellenfelei voltak pénzügyekben, és most mégis szövetséget kötöttek. Megalakították azt a nemzeti bankszövetséget, kartellt, amit „Federal Reserve System.”-nek, Nemzeti tartalékalapnak” neveztek. A bankárok így szereztek hatalmat a világ fölött: a politikusokat nem nehéz könnyen hozzáférhető pénzekkel csapdába csalni.
A Rothschildokat, Morganokat és Rockefellereket a jezsuita rend irányítja. Ezek a „mindenható” aztán megtesznek minden szükségeset, letörjék Amerika alkotmányos szabadságát, és a pápa uralhasson mindent.

A Titanic építése 1909-ben kezdődött meg, egy belfasti hajóépítő üzemben, Belfast protestáns város, gyűlölték a jezsuiták. Morgan átvette az irányítást a White Star Lines hajótársaság fölött. A jezsuiták megparancsolták Morgannak, hogy építtesse meg a Titanicot. A luxusgőzös a kezdetektől fogva halára volt ítélve.
Volt egy csomó ember, akik NEM voltak a „Federal Reserve System” kedvencei. . Benjamin Guggenheim, Isa Strauss és John Jacob Astor ellene voltak az F.R.S. megalapításának. Ezek az emberek a világ leggazdagabbjai közé tartoztak, és a jezsuiták terveinek útjában álltak. Ezeket az embereket azonban valahogy rávették, hogy felszálljanak az úszó palotára. Nem csak ők voltak a jezsuiták és az F.R.S, ellenségei, de ők a vagyonukkal és befolyásukkal meg tudták volna akadályozni az I. Világháborút.

Ez volt a valaha is épített legnagyobb hajó első útja. A reklámhadjárat - hogy elsüllyeszthetetlen -, biztonságba ringatta a lehetséges utasokat. Sok ír, francia és olasz katolikus is utazott a hajón. De a belfasti protestánsokat is arra buzdították, ezzel a hajóval utazzanak az Újvilágba. Ezek legtöbbje „föláldozható” ember volt. A fő cél a Guggenheim-Strauss-Astor hármas kiiktatása volt. Olyan módon kellett őket eltüntetni, hogy soha senki még csak ne is feltételezze, hogy gyilkosság áldozatai lettek, soha senki ne tudja a jezsuitákat gyanúsítani.

A Titanic kapitánya Edward Smith volt, jezsuita, és J.P. Morgannak dolgozott.
Amikor a Titanic kihajózott Dél-Angliából, a fedélzeten tartózkodott Francis Browne. Ő volt a leghatalmasabb jezsuita egész Írországban, és Edward Smith mestere. Ez az igazi jezsuita módszer: Francis Browne fölszáll a hajóra, lefényképezi az eljövendő áldozatokat, még valószínűleg megerősíti a kapitány jezsuita esküjét, és másnap reggel kiszáll…
Smith szinte istennek tartotta felettesét. És Browne utasította, mit is kell tennie majd az Észak-Atlanti vizeken. Edward Smith parancsot kapott, hogy süllyessze el a Titanicot, és ő pontosan ezt is tette. A titkos jezsuita tanítások szerint a nagyobb jó kedvéért föl lehet áldozni az ártatlanokat, a cél szentesíti az eszközt.

Smith akkor már 26 éve járta az Észak-Atlanti vizeket, ő volt az egyik legtapasztaltabb. A kapitány mindvégig tudta, hogy a hajója a jezsuiták ellenségeinek készült. És, hogy sorsa és feladata az, hogy az első útján elsüllyedjen. Smith azt is tudta pontosan, merre vannak a jéghegyek. A titkos parancsnak megfelelően egyenesen arra irányította a hajót, egy holdtalan éjszakán, 22 csomós sebességgel, bele egy 80 négyzetmérföldnyi hatalmas jégmezőbe.
Smith kapitány viselkedése az utolsó órákban nem vall erőskezű vezetőre. Mintha csak a lelkiismeretével küzdött volna. Legyen ő a bátor és hős hajóskapitány, vagy a mestere parancsát kövesse, és süllyessze el a hajót?

Direkt nem volt elegendő életmentő csónak. És rengetegben csak egy pár nő és gyerek ült, amikor leengedték. Fehér rakétákat lőttek föl vészjelzésként. Az arra járó hajókon így azt gondolták, a Titanicon csak tűzijáték van. A vészjelző rakétáknak vörösnek kellett volna lenniük. És ez nem azért volt, mert a túlzottan magabiztos hajózó személyzet azt gondolta, a Titanic elsüllyeszthetetlen. Ezeket a hibákat előre betervezték.
Az elsüllyeszthetetlen hajó április 14-én, pont azon a napon, amikor Abraham Lincolnt is meggyilkolták valamikor, jéghegynek ütközött és így a Federal Reserve összes ellensége megszűnt létezni. 1913 decemberére létre is jött a „Federal Reserve System” az Egyesült Államokban. Nyolc hónappal később a jezsuitáknak már elegendő pénzalapjuk volt ahhoz, hogy belevághassanak az I. Világháborúba.

Tényleg csak véletlen volna ennyi kapcsolatot és összefüggést találni?
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL