SZÓRAKOZÁS

Lucifer személyesen

Szerző:
Szabó Anna
Május második hetében a boltokba került Vivien (Wee) Holloway első regénye, a Pokoli szolgálat című urban fantasy, mely a neten írásaival már nagy népszerűségre szert tett fiatal írónő első nyomtatásban megjelenő könyve lesz.

 

A Pokolháború-trilógia első kötetében a főszereplő Liliant és történetét ismerhetjük meg, nem kisebb figurával szemben, mint maga Lucifer, az Ördög, akinek megszemélyesítése Madách Imre remekműve, Az ember tragédiája óta talán még soha senkinek nem sikerült ilyen jól a magyar irodalomban.

Vivien, vagy ahogyan a legtöbben már ismerik, Wee, gyermekkora óta rajong az alternatív világokért, így számára természetes és testhezálló feladat volt a pokol ábrázolása. Lilian, a lélektolvaj megrajzolása, Lucifer, a démonok, az angyalok és bukott angyalok megjelenítése, mely nagyon érzékletesre sikeredett.

Az előolvasók szerint a regény cselekményvezetése bővelkedik a váratlan fordulatokban, a karakterek sosem kiszámíthatók, mint ahogyan a Pokolban semmi sem az.

Lilian egyszerű halandóként egy napon a húga betegágya mellett aláír egy szerződést, melyet egy sötét, öltönyös alak kínál számára. Az ajánlat nem más, minthogy a kislány, Savannah életben maradhat, amennyiben Lil Lucifer szolgálatába lép. Az Ördöggel szövetkezni sosem jelent jót, de arra ő sem számít, hogy amint a tinta megszárad a papíron, folyamatos versenyfutás lesz az élete – az életéért.

 

 

 

 Bővebb információk a szerzőről és a kötetről »

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL