DIVAT

Őszi kitekintő - avagy a trendek jóslata

Szerző:
Szabó Anna
Még el sem kezdődött az igazi nyár, a divat diktátorai nem ülnek ölbe tett kézzel: már most tudják, mit viselünk idén ősszel. Érdekességképpen összeszedtünk néhány információt a főbb irányvonalakról, hogy tisztában légy azzal, miben leszel trendi, ha újra beáll a zimankó.

 

{KEPGALERIA}

 

AZ F&F EGY NAGYSZABÁSÚ LONDONI SHOW-VAL MUTATTA BE A 2013-AS ŐSZI/TÉLI KOLLEKCIÓJÁT

Mérföldkőnek számító eseményre került sor 2013. 05.16-án a legendás Somerset House-ban, mely a Londoni Divathét otthona is. Ezzel egy új fejezet nyílik a globális divatmárka, az F&F életében.

A márka történetében ez az első Londonban tartott divatbemutató, melyen 600 vendég, többek között az angol és nemzetközi sajtó meghatározó véleménnyel bíró képviselői láthatták első kézből az új férfi és női kollekciót.

Olyan hírességek tették tiszteletüket a bemutatón, mint a Downton Abbey sorozat sztárja, Laura Carmichael; Petra Nemcova és Tereza Maxova modellek és számos jótékonysági kampány képviselői; Denise Van Outen színésznő és műsorvezető; Heidi Range a Sugababes-ből, Alexandra Burke; Freema Agyeman, akit a Dr. Who sorozatból ismerhetünk; Jade Parfitt, Jasmine Guinness és Jodie Kidd modellek, valamint az MTV műsorvezető Lilah Parsons és Jessica Lowndes színésznő és barátja Tom Evans rugbyjátékos.

A kifutón feltűnt két világhírű modell, az egyik Jon K, az F&F 2013-as tavaszi/nyári kampányának arca, akit számtalan Tom Ford kampányból, és Ford első filmjéből, az “A Single Man”-ből is ismerhetünk. A másik sztármodell Ruby Aldridge, aki az amerikai Vogue és a Harpers Bazaar címlapján is szerepelt már.

A 15 perces divatbemutatót Luis Rodriguez, az F&F New York-ban élő stylistja álmodta meg, a lenyűgöző hajakat pedig a Bottega Venetta AW13 inspirálta és a Aaron Carlo vezette londoni fodrászcsapat készítette.

F&F 118 üzletben érhető el Magyarországon, és több mint 2000 üzletben a világ további 12 országában. 

Nézd meg a bemutatóról készült videónkat a következő linken >>
 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL