DIVAT

Csíkok, pöttyök, szívecskék - az idei nyár slágerei

Szerző:
Szabó Anna
Idén nyáron újra átélheted kislányos énedet, hiszen szekrényedből nem hiányozhatnak a csíkos, pöttyös, vagy szívecske mintás darabok. Legyen szó egy romantikus estéről, utcai viseletről vagy éppen munkahelyi szettről, összeállításunkból biztosan meríthetsz ötleteket.

 

Csíkos, mint a zebra

Horizontálisan, vagy vertikálisan; színesben, vagy fekete-fehérben, mindegy, minden belefér! Szoknya, nadrág, felső, vagy kiegészítő, a lényeg, hogy csíkos legyen. Azt azonban nem árt szem előtt tartani, hogy a keresztbe csíkos holmik csak azon hölgyeknek állnak jól, akik magasak, karcsúak. Aki egy kicsit teltebb alkatú, az inkább a hosszanti csíkos darabokat részesítse előnyben.


Magenta   Mayo Chix   New Yorker   F & F

Pöttyös, mint a labda

A klasszikus divat újraéledését köszönthetjük ebben a mintában. A pöttyök egy ideje letűntek a kifutókról, de idén újra hódítanak, ugyanis a kislányos báj megtestesítői bármely korosztálynak előnyösek. Itt is érvényes azonban a „kevesebb néha több” elv, hiszen nem mindegy, mivel variálod a pöttyös darabjaidat. Jegyezd meg jól: ha egy pöttyös holmit felveszel – legyen az felső, nadrág, szoknya, vagy kiegészítő -, ahhoz célszerű egyszínű darabot társítani. És az sem árt, ha a pötty, vagy az alapszín megegyezik.


Magenta   Camaieu   New Yorker

Szívecskék minden mennyiségben

Valószínűleg a szerelem ihlette a divat nagymestereit, amikor a finom szívecskék átvándoroltak a kiegészítőkről a ruhákra is. Mindegy is, a lényeg, hogy remekül mutat, és igazi kifinomult bájt kölcsönöz viselőjének egy-egy szívecskés ruhadarab, arról nem beszélve, hogy a lehető legcsajosabb megoldás


New Yorker

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL