SZÉPSÉG

Mit viselj a kerti partin?

Szerző:
Szabó Anna
A kerti parti a nyári ismerkedés és kapcsolattartás legfontosabb és legjobb módja, ezért nagyon nem mindegy, milyen ruhát veszel fel.

A nyári kerti parti a legjobb módja egy szép nyári nap és éjszaka eltöltésének. A gyümölcskoktéloknak és az óriási, szénen sütött burgereknek nincs párja a világon, és a kezdeti óvatos falatozgatás óriási evészetbe és ivászatba torkollhat, mígnem a buli a tetőfokára nem hág.
Ha te vagy a házigazda, akkor nem kell túl sokat aggódnod az öltözködés miatt, hiszen a teljes ruhatárad ott lesz az emeleten, hogy segítsen rajtad, ha az időjárás hűvösre vagy esősre fordulna. Ha vendég vagy, vigyél magaddal egy pulcsit vagy egy kardigánt. Ha kerti partira mész, akkor valószínűleg a barátaiddal leszel, vagyis nem kell kiöltöznöd, de azt sem tiltja semmi, hogy csinos legyél.
A farmer az egyik legjobb választás, idén nyáron ráadásul a kurtított szárú nagyon trendi, és gyönyörűen néz ki magas sarkú szandállal (amit később a bokrok közé lehet hajítani, hogy kényelmesen táncolhass az asztalon) és egy szexi, színes nyári toppal. Ha nagy a hőség, akkor vegyél fel egy lenge nyári ruhát cuki szandállal vagy papuccsal.
A megjelenés kulcsa persze a kiegészítőkben rejlik, ráadásul nagyon jól el tudsz szórakozni otthon, amikor kiválasztod a megfelelőt a túlméretezett napszemüvegek, hajkendők, csatok, övek és táskák közül.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL