DIVAT

Tudjuk, mit viselsz idén nyáron!

Szerző:
Szabó Anna
Lenge ruhák, maxi szoknyák, feltűnő sortok, testhezálló nadrágok, pasztell és rikító színek váltakozása – leginkább ez jellemzi az új trendeket, de idén nyáron a sportos, az elegáns és a lazább öltözetek kedvelői is megtalálhatják a stílusukhoz illő ruhákat..

 

Fodrok, csipkék minden mennyiségben

A fodor az idei nyári ruhák szinte elengedhetetlen kelléke lesz. Előnye, hogy azt a testrészt emeli ki, amelyre a legbüszkébb vagy, csodálatossá formálva ezáltal az alakodat. Arról nem is beszélve, hogy mindennel remekül tudod kombinálni, hiszen még egy egyszerű farmer mellé is felvehetsz egy finom, csipkés felsőt, és feldobhatod egy fodros kiegészítővel. Ugyanakkor egy vagány szettet is még ütősebbé varázsolhatsz.


Magenta   Mango   H & M

Virágeső

Szinte hihetetlen, hogy az apró, finom viragok idén nyáron is végig kísérnek bennünket. Remekül variálható, hiszen mindegy, hogy éppen pasztell, vagy éppen erősebb színekben pompázol, a virágminta mindkettővel jól kijön. Ne feledd azonban a régi aranyszabályt: a méret a lényeg! Ha teltett alkatú vagy, akkor semmi esetre se válassz nagy virágmintás ruhadarabokat, maradj inkább az apró, finom mintáknál. És ugyanez fordítva is igaz, ha vékony alkatú vagy, akkor erősítheted magad nagy, látványos mintákkal.


New Yorker   H & M   Mango

Aztékok kincse

Dess Code – annyit jelent, azték minta! Az idei nyarat elárasztja ez a minta. Szinte mindegy, hogy nadrág, felső, short, vagy éppen szoknya, a lényeg, hogy azték legyen. Ám vigyázz, itt is fontos figyelni a “kevesebb néha több” elvre, hiszen nem lenne éppen ízléses tetőtől talpig mintába burkolózni.


New Yorker   Mango   H & M

Egzotikus dzsungel-stílus

Szerencsére idén sem kell nélkülöznünk a dzsungel buja világát, hiszen egzotikus virágok, madarak és pillangók köszönnek vissza a divatáru üzletek polcairól. Az állatmintákról már nem is beszélve… Mindegy, hogy hosszú ruha, short, vagy éppen aprócska felső, a lényeg, hogy viselésekor valóban a dzsungelben érezd magad!


Magenta   Mango   H & M   New Yorker

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL