ANGYALISKOLA

Bízz mennyei őrzőidben, és rád talál a szerencse!

Szerző:
Szabó Anna
Varázsigék, amulettek, kabalák, titkos és kevésbé titkos szokások és babonák... mindent elkövetünk, hogy Fortuna észrevegyen minket és ránk mosolyogjon. Vajon azok, akik a szerencse bevonzásán dolgoznak, mindent számításba vettek? Nézzük, hogyan lehetsz te a világon a legszerencsésebb anélkül, hogy zsákszám hordanál magadnál szerencsehozó tárgyakat.

 

Első lépésként tedd fel magadnak a kérdést: szerencsés vagyok?

Valószínűleg a válaszod az lesz, hogy nem, de legalábbis az, hogy nem eléggé. Ebből következik a következő kérdés: akkor szerencsétlen vagy? Valószínűsítem, hogy a válaszod erre is az, hogy nem, de legalábbis az, hogy szerencsére nem annyira. Valószínűleg akik a szerencsét hajszolják, azt hagyják ki a számításból, hogy velünk nem számolnak. Velünk, akiket az hajt, hogy mindig többre és jobbra vágyunk. Emiatt érezhetjük úgy, hogy életünk folyamán nem, vagy alig van szerencsénk. Sokak számára csak az abszolút szerencse jelent igazán szerencsét, lefordítva, majd akkor érzik szerencsésnek magukat, ha kézzel, de főként pénzzel mérhető előny pottyan az ölükbe. Ők valószínűleg életük végéig hiába várják a szerencsét, főként azt, amire oly nagyon vágynak, ugyanis a szerencse szeret ott megjelenni, ahol jól érzi magát. Ahol várják, és szívesen látják, ahol örömmel fogadják, akár simogató, lágy szellővel érkezik egy forró nyári estén, akár egy zsák pénzzel áll be a házhoz. Ám ne feledjük, akkor is fel kell ismernünk és örömmel köszöntenünk, ha valami baj történt velünk, de sikerül a legkisebb kárt elszenvedve kijönnünk a dologból. A szerencse tehát ott veti meg a lábát, ahol az apró ajándékait is örömmel és hálával fogadják.

Most gondold végig újra: szerencsésnek érzed magad?

Mikor volt utoljára, hogy felsóhajtottál: „Huh, micsoda mázlim volt!” - így működik a szerencse. Első lépésben légy hálás, azért amit eddig kaptál, azokért, akik szeretnek, azért, mert ha beteg is voltál, most egészséges vagy, azért, mert ha baj is ért, most itt ülsz, és ezt a cikket olvasod. Légy hálás, amiért tiszta vizet önthetsz a poharadba, hiszen sokan most ebben a percben is küzdenek a szomjúsággal! Légy hálás, hogy most és így élsz, hiszen lehet, sok száz évvel ezelőtt azon a helyen, ahol széked áll háború, éhínség vagy betegség okozott szenvedést és lehet, sok száz év múlva is így lesz. De te itt és most élsz, előtted megannyi olyan lehetőség, amik csak rád várnak, csak neked adattak meg. A szerencse olyan, mint a szerelem, ha készen állsz, ha igazán akarod, rád talál. A kérdés csak az, meddig válogatsz, mennyit fanyalogsz, mikor érted meg, hogy csupán hozzáállás kérdése, sikerül-e szövetségre lépned vele!

A szerencse angyalai

Aki már érti, hogyan működik, és tudja, miben lenne szüksége egy kis szerencsére, az könnyedén szerezhet közbenjárást angyalaitól. Barkiel pozitív energiái nagyban megkönnyítik az életedet, ha akkor fordulsz hozzá, amikor döntés helyzetbe kerülsz, és nincs elég információd, hogy időben döntést hozz. Kérd őt, hogy terelje feléd szerencsés energiáit, hogy sikerüljön a jobb megoldás mellett döntened. Szintén hagyatkozhatsz rá, ha új emberekkel kell együtt működnöd, ugyanis az ő szemén keresztül könnyebb olyan társakra lelni, akikkel gördülékenyen mennek a dolgok. Szerencsésnek lenni nem az jelenti, hogy az ölünkbe hullik minden, amire vágyunk, sokkal inkább azt, hogy sikerül minden helyzetet a lehető legjobban alakítani, kiaknázni. Barkiel, ha feletted őrködik, segít a jobb helyzetfelismerésben és koordinálásban. Így lehetséges, hogy vele egy vállalkozás sikeresebb, hatékonyabb és kiemelkedik azok közül, akik ugyanazon a területen próbálnak megélni. Mi ez, ha nem szerencse? Ki merné azt mondani, hogy ő nem szerencsés, ha Barkiel meghallgatja kérését és közben jár, hogy energiáit kizárólag a feladatok megoldására használja, ne pedig az információk felhajtására, a megfelelő emberek keresésére, és még sorolhatnám. Persze ezt fel kell ismerni, és félre kell tenni az egót, félre kell tenni a kétkedést és hinni abban, hogy életünk sója egy csipetnyi szerencse, amitől a mi szekerünk jobban halad a többinél. Érezni kell, hogy hol volt a teljesítő képességünk határa és mennyi volt felette a szerencse, mennyi volt az, amit angyalaink nélkül már nem tudtunk volna véghezvinni, hiszen az ő segítségük a legnagyobb szerencse.


Ha nem állsz erre készen, de szeretnéd kipróbálni, kérd Parasielt, a benned rejtőző kincsek angyalát, hogy segítsen felszínre hozni a benned rejlő hitet és képességet, hogy megismerd a saját szerencsédhez vezető utat. Ne félj rálépni erre az útra, a szerencse nem fogy el, nem hoz bajt a fejedre, hiszen az öröm és megnyugvás, amit egy szerencsés ember érez, sokakat tehet boldoggá! Kérd hát Parasielt, figyelmeztessen, amikor te elsiklasz afelett, hogy mekkora mázlid volt, miközben ügyes-bajos dolgaidat végzed. Meglepő, de sokan észre sem vesszük, ha nem kell sorban állással töltenünk az ebédidőnket, ha haza érünk, mielőtt lezúdul egy nyári zápor. Hálátlanul tudomásul veszünk olyan apró szerencséket, amik megkönnyítik az életünket, pedig ezek mind-mind lehetőségek lennének arra, hogy felismerjük és tovább gyarapítsuk a szerencsénket.

Ha eljutsz oda, hogy meg tanulod értékelni a jó dolgokat, amik történnek veled, bátran fordulhatsz Ezrielhez, a szerencse angyalához, aki már fél szavakból is érteni fogja, mikor és miben van szükséged egy kis pluszlökésre. Nehéz az embernek elfogadni, hogy szerencsés, hiszen mindig vágyunk valamire, mindig sietünk valahová és közben rohanunk az elmúlás felé. Úgy tűnhet minden hiába, de gondoljunk csak bele, egy emberöltő, amit törékeny földi létünk alatt itt töltünk, mennyi bajjal, veszéllyel jár és ennek ellenére sokan olyan szerencsések. Bízz te is mennyei őrzőidben, akik óvják lépteidet, és tanulj meg hálás lenni azért, amit eddig kaptál tőlük.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL