MÁGIA

Szimbolikus doboz-varázslat

Szerző:
Szabó Anna
E varázslat célja, hogy elérj valamit, amit nagyon szeretnél (persze csak akkor, ha van valóság alapja). A doboz bármit jelképezhet, amire vágysz. Ne feledd, ez csak a kezdet, hogy lásd a lehetőségeidet – ezenfelül nagyon sok mindenre használhatod. Ez varázslat sok mindennek lehet a szimbóluma, például ezzel tisztíthatod és fókuszálhatod is az elmédet.

 

Kellékek


- 1 doboz
- 1 db papír


Tisztítsd meg és fókuszáld az elmédet


Ha valaha is úgy érezted, hogy gondolatban messze jársz, és állandóan zakatol az agyad valamin, akkor ez a varázslat számodra nagyszerű lesz. Fogd a dobozt - legyen az elméd szimbóluma. Próbáld meg elképzelni azt, hogy a doboz és az elméd egy és ugyanaz. Ürítsd ki gondolatban, majd zárd be. Ezzel jelképezheted azt, hogy az elméd üres és le hamarosan fog csendesülni. Ha egy feladatra koncentrálnál, akkor írd fel egy darab papírra, hogy mire szeretnéd irányítani a gondolataidat és tedd a dobozba. Ez azt fogja jelképezni, hogy az elméd mentes lesz más gondolatoktól, kivéve azt, amit a papírra írtál.


Más lehetőségek


Ezt a varázslatot más dolgokra is felhasználhatod, pl. a doboz az életedet is szimbolizálhatja. Aztán akármit dobsz a dobozba (pl. pénzt), azt egy idő után bevonzod, tehát valósággá válik életedben. A lehetőségek végtelenek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL