2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szimbolikus doboz-varázslat

E varázslat célja, hogy elérj valamit, amit nagyon szeretnél (persze csak akkor, ha van valóság alapja). A doboz bármit jelképezhet, amire vágysz. Ne feledd, ez csak a kezdet, hogy lásd a lehetőségeidet – ezenfelül nagyon sok mindenre használhatod. Ez varázslat sok mindennek lehet a szimbóluma, például ezzel tisztíthatod és fókuszálhatod is az elmédet.

 

Kellékek


- 1 doboz
- 1 db papír


Tisztítsd meg és fókuszáld az elmédet


Ha valaha is úgy érezted, hogy gondolatban messze jársz, és állandóan zakatol az agyad valamin, akkor ez a varázslat számodra nagyszerű lesz. Fogd a dobozt - legyen az elméd szimbóluma. Próbáld meg elképzelni azt, hogy a doboz és az elméd egy és ugyanaz. Ürítsd ki gondolatban, majd zárd be. Ezzel jelképezheted azt, hogy az elméd üres és le hamarosan fog csendesülni. Ha egy feladatra koncentrálnál, akkor írd fel egy darab papírra, hogy mire szeretnéd irányítani a gondolataidat és tedd a dobozba. Ez azt fogja jelképezni, hogy az elméd mentes lesz más gondolatoktól, kivéve azt, amit a papírra írtál.


Más lehetőségek


Ezt a varázslatot más dolgokra is felhasználhatod, pl. a doboz az életedet is szimbolizálhatja. Aztán akármit dobsz a dobozba (pl. pénzt), azt egy idő után bevonzod, tehát valósággá válik életedben. A lehetőségek végtelenek.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »
9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

Sok esetben a nők rosszfiúkra vágynak, a férfiak pedig imádják a rosszkislányokat. És valljuk be, Drága Hölgyeim, mindkét részről van ebben valami! No de mit is jelent pontosan rosszkislánynak lenni? Az alábbiakban megmutatom, hogy szerintem melyek a rosszkislányokra jellemző tulajdonságok, amiknek egyszerűen nem tudunk ellenállni.

Tovább »
Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Hol ajtók nyílnak meg előttünk, hol pedig bezáródnak. Ez egy állandó folyamat, ami biztosítja a haladást, és azt, hogy mindig ott legyünk, ahol éppen lennünk kell. Az égiek pedig mindig terelnek bennünket, csak sokszor nem látjuk és nem halljuk meg őket. A Kapuk Jóskártya azonban a segítségedre lehet ebben, és megmutathatja, milyen új ajtó nyílik meg előtted az elkövetkezendő időszakban.

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép