DIVAT

Hozd a legelőnyösebb formádat

Szerző:
Szabó Anna
Akár kacér dekoltázs, karcsú lábak vagy nőies csípő: minden alkatnak megvannak a maga előnyös tulajdonságai. Aki ezekkel tisztában van, azt is tudja, hogyan öltözködhet a legelőnyösebben. A négy leggyakrabban előforduló alkattípushoz összegyűjtött stílustippekkel tedd te is optikailag vonzóbbá megjelenésedet.

 

Szívforma
Nagy mellbőség, keskeny csípő, kis fenék


Különösen előnyös


Dekoratív mintákkal díszített felsőrészek, amelyek karcsúbbnak mutatják a felsőtestet. Ilyen például egy vállán húzott, nyomott mintás hosszú felső, amely lefelé szűkített, így előnyösen hangsúlyozza ki a csípőt és a feneket. Válassz hozzá egyenes szárú farmernadrágot, vagy egy színben hozzáillő 7/8-os vászonnadrágot, mely karcsú sziluettet kölcsönöz.

  

 


Almaforma
Puha, kerek has, feszes fenék, vékony lábak


Különösen előnyös


Lágy esésű anyagból készült felsők, melyek elrejtik a hasat, ilyen például egy csípőmagasságban zsinóros behúzóval ellátott mintás tunika. A 7/8-os leggings kihangsúlyozza a karcsú lábakat.

 

Homokóraforma
Nőiesen kerek idomok, karcsú derék

Különösen előnyös


Derekat kihangsúlyozó ruhák, ilyen például egy átlapolós hatású, kényelmes dzsörzé ruha. Az állítható bőségű megkötő a derékrészen tökéletes sziluettet biztosít viselőjének.

 

 


Körteforma
Karcsú felsőtest, nőies csípő, kerek fenék


Különösen előnyös


Lefelé enyhén bővülő, lágy esésű anyagból készült felsők és pólók, amelyek elfedik a nőies, kerek formákat. Ilyen például egy A-vonalú, hosszú viszkóz felső. Előnyös választás hozzá a 7/8-os leggings, amely kiemeli a kerek feneket.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL