SZÓRAKOZÁS

A 9 legdögösebb popénekes

Szerző:
Szabó Anna
Függetlenül attól, milyen zenét szeretsz, valószínűleg a dögös énekesek téged sem hagynak hidegen. Persze lehet vitatkozni azon, kinek mi a vonzó, de éppen ezért nem is állítottunk rangsort. Amolyan csemegézgetni való összeállítás lesz ez…


Justin Timberlake

Van egy korosztály, aki még akkor is megmosolyogtató nosztalgiával emlékszik Jutin Timberlake-re, ha sosem szerette igazán a zenéjét, őt magát meg aztán végképp. Mi tagadás az NSync óta elég sok év telt el, és ő maga is rengeteg változott. Van, aki szerint előnyére.

 

***

Adam Levine

Ő már egyszer szerepelt más listánkon, és most sem hagyhattuk le róla. A Maroon 5 énekes-gitárosa talán a legnépszerűbb a listánkon található pasik közül, aki állítólag most éppen szingli. Ez utóbbi pletykát nem vehetjük biztosra, ám azt sokkal inkább, hogy Adam a filmiparban is megvetette a lábát, jövőre, vagyis 2013-ban debütál a mozikban az a romantikus dráma, amiben nem kis szerepet kapott, ahogy egy televízió sorozatban szintén viszontláthatjuk nem sokára.

 

***

John Mayer

Sötét és komor oldalát ismerik leginkább az emberek. Az a fajta énekes, aki akkor is képes könnyeket csalni az ember szemébe, ha épp semmi baja sincsen.

 

***

Michael Buble

Épp mint Justin Timberlake, igazi édes fiú, akárhogy múljanak is az évek felette. Valamiért mindig sikerült mosolyt csalnia az arcunkra, és ezt a tulajdonságát valószínűleg az asszony is nagyra értékeli benne. Pont úgy, mint az ötvenes éveket idéző megjelenési stílusa.

 

***

Brandon Flowers

A The Killers, Nagy Britannia egyik legsikeresebb bandájának a frontembere Brandon Flowers. A 2002-ben alakult együttesnek eddig négy lemeze jelent meg. Bármennyire is jóképű a The Killers frontembere, hűséges férj és háromgyerekes családapa.

 

***

Drake

A ’86-os születésű kanadai színész-zenész eredetileg Jimmy Brooks-ként vált ismertté a Degrassi gimi című sorozatnak köszönhetően. Alig három évvel ezelőtt jelent meg első albuma, és a sikereit ismerve, még sokat fogunk hallani róla.

 

***

Pitbull

Amando Christian Pérez néven született a kubai származású, és rendkívül sokoldalú popsztár. Első slágeréért sok pár hálás a mai napig, debütáló száma nevezetesen az I Know You Want Me (Calle Ocho) volt. Jelenleg hetedik nagylemezén dolgozik.

 

***

Harold Edward Styles

A bosszantóan fiatal, 1994-es születésű fiatalember az angol X-faktorban tűnt fel még 2010-ben. Rá egy évre alapító tagja lett a One Directionnek, amivel azóta is töretlen sikert arat világszerte. Kedvencei az idősebb nők, de már Taylor Swift skalpját is magáénak tudhatja. 

 

***

Bruno Mars

A honolului énekes nagy családban nőtt fel, és mondhatni változatos életet tudhat maga mögött, és még a harmincat sem töltötte be. Művésznevét – Peter Gene Hernándezként keresztelték meg – Bruno Sammartino nevű birkózó után kapta, a „Mars” nevet pedig a lányok ragasztották rá. 2010-es drogbotránya után kis időre visszavonult, de szorgalmát ismerve még sokat hallunk róla.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL