ANGYALISKOLA

A szerelem angyalai

Szerző:
Szabó Anna
Versek, dalok, filmek, fotók, festmények és még sok más alkotás központi témája a szerelem. A szerelem, amiért feláldozunk, feladunk mindent, ami teljességgel megszállottá tesz minden embert, akár bevallja, akár nem. Bizony, a legtöbb sóhaj angyalaink felé a szerelem miatt száll, keressük, óvjuk, féltjük és ehhez kérünk segítséget tőlük.

 

Olyannyira fontos, hogy sokszor fontosabb, mint maga, a szerelmünk tárgya, a másik fél. Hiszen vágyunk a szerelemre már az előtt is, mielőtt életünkbe belépne a nagy Ő, és senyvedhetünk egy kapcsolatban pusztán azért, nehogy szerelem nélkül maradjunk. Mindezeken túl, képesek vagyunk szeretni a síron túl is, hiszen a szerelemnek pusztán az emléke is olyan édes, hogy egyszerre képes boldogtalanul boldoggá tenni. Vágyunk az ölelés adta biztonságra, a párunk szemében megcsillanó büszkeségre. Áhítjuk, hogy őrizzék az álmunkat, és boldogan őrizzük a szeretett lény álmát magunk is.

Nagyanyáink közkinccsé lett praktikája, miszerint a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, mára kissé elavult. Napjainkban könnyebb a pasit az ágyunkba vinni, mintsem leülni a terített asztalhoz, hiszen az időigényes és kinek van ideje ismerkedni. Amíg te a lelki társad keresed, addig valaki, aki gyorsabb és bevállalósabb nálad, lecsapja a kezedről, jóllakatja, mire te asztalhoz ültetnéd. Igen, gyors kaja, gyors kocsi, gyors internet és gyors kielégülés jellemzi a kapcsolatokat is. Persze csak akkor, ha nem hiszel az igaz szerelemben, és angyalaidban, akik elvezetnek, hogy megtaláld az igazit.

Készen állsz a szerelemre?

Akkor nyisd meg a szíved, engedd el a félelmeidet és tégy azért, hogy beteljesülhessenek a vágyaid. Terített asztal a világ, elrabolhatja a szíved egy latin macho, egy decens angol úr, ahogyan feltűnhet egy régi jó barát is, hiszen a szerelem nem ismer határokat. Ugyanakkor így sokkal nehezebb is - nem árt egy parányi szerencse ahhoz, hogy olyanokat vonzz az életedbe, akinek ott helyük is van, ahelyett hogy tűt keress a szénakazalban.

Haniel megmutatja az utat a szerelemhez

Ha elveszítetted a reményt, hogy megtalál az, akit neked rendelt a sors, Hanielhez fohászkodj. Őt kérd, a jószerencse angyalát, hogy mutasson rá azokra a lehetőségekre, amik olyan utakra visznek, ahol létre jöhet a találkozás. Járj be vele bátran új utakat, hiszen a szerelem rád találhat egy továbbképzésen, egy felszabadult csajos kiránduláson, vagy egy új kondi teremben. Haniel nem kifejezetten a szerelem angyala, de abban segíthet, hogy jókor legyetek jó helyen. Egy kellemes első benyomás már fél siker, hiszen a szerelem ott van a levegőben, kérdés, hogy az első szikra elegendő-e ahhoz, hogy lángra lobbanjon a mindent elemésztő tűz. Bízz Haniel erejében, kérd bátran a segítségét, és lépj bátran egy nagyot!

Bizonytalan vagy? Anael segít!

Ha már fellobbant a láng, Anael, a Vénusz angyala vehet pártfogásába. Ő az új kapcsolatok szakértője, aki lelket önt beléd, ha elbizonytalanodnál. Miben is? Hiszen egy szerelmes nő szárnyal, sugárzik… és folyton kételkedik önmagában. Anael védő szárnyai alatt, minden porcikádból árad az érzékiség, ő a szexualitás és vonzerő angyala is. Bátran add át magad az energiáinak, magad is meg fogsz lepődni, mennyi bókot zsebelhetsz be, ha ő áll feletted.

Simiel, a szerelmi gondok angyala

Persze lángra lobbantani és a tüzet és azt folytonosan szinten tartani, óriási munka. A szívnek időnként pihennie kell, hogy újra szaporábban verhessen. Annak is szüksége lehet angyali segítségre, aki párja mellett hajtja álomra a fejét, de érzelmeikben már fényévekre távolodtak egymástól. A megszokás, a napi megoldatlan problémák megfojtják az érzelmeket. Már se szeretni, se gyűlölni nem tudunk. Napok telnek napok után, és mint a tűző napon hagyott virág, földhöz ragadtan elszáll belőlünk az élet. Pedig Simiel, a szerelmi problémák angyala, ilyenkor is előrukkolhat a megoldással, csak kérnünk kell. Őszintén vedd számba, mit szeretnél. Ha valóban szeretnéd megújítani a szeretett férfival a kapcsolatotokat, és ha arra jutottál, hogy pusztán egy kis segítségre lenne szükséged, hogy újra meglásd benne, amiért eddig kitartottatok egymás mellett… akkor itt az idő latba vetni angyalaid segítségét. Ne féljetek, gyertyát gyújtani, elcsenni pár órácskát arra, hogy boldogok legyetek. Aki arra érdemes, azért ez nem nagy áldozat, főként, ha olyan segítségünk van, akivel a siker garantált.

A boldogság nem jön könnyen, tenni kell érte! És amit még megtehetsz, ha megtaláltad a boldogságot az az, hogy őszintén, tiszta szívvel megköszönöd angyalaid segítségét.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL