SZÓRAKOZÁS

Biatorbágyon találkoznak a régi autók szerelmesei

Szerző:
Szabó Anna
Április az autókülönlegességek hónapja Biatorbágyon. A VW Bogarak Tavaszi Rajzása után újra a régi autók szerelmesei veszik át a terepet a Premier Outletben. Április 27-én kerül megrendezésre a különleges hangulatú Veterán Járművek Találkozója.

 

Az első tavaszi napsugarakkal a hobbiautósok is megjelentek az utakon bohém vagy elegáns, de mindenképpen egyedi járműveikkel.

 

Áprilisban pedig különösen szerencsésnek érezhetik magukat a különleges autók megszállottjai, ugyanis a VW Bogarak 6-án megrendezett Tavaszi Rajzása után a Veterán Járművek Találkozójára várja az érdeklődőket a Budapest melletti Premier Outlet Center.

 

A rendezvényre több száz 20-80 éves veterán-, nosztalgia-, hobbijárművet várnak a szervezők, hogy megoszthassák egymással és az érdeklődőkkel klasszikus autók iránti szeretetüket és a kicsit laza, kicsit lázadó hobbiautós életérzést.

 

A járművekben nem csak gyönyörködni lehet majd, tulajdonosaik különböző versenyszámokban is összemérhetik tudásukat. Azonban nem csak a sofőröknek érdemes ellátogatni a találkozóra, hiszen a család többi tagja számára is tartogat programokat a rendezvény: a kicsiket arcfestés, ugrálóvár, lufihajtogatás, a felnőtteket amatőr darts bajnokság, valamint az outletben megszokott kedvezményes vásárlási lehetőség várja.

További információk a www.premieroutlets.hu oldalon!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL